God natt

Hejdå babes ! 
Nu ska jag sova eftersom jag ska vara i Gullmars 8 imorgon för att vi i DST (Dans, sång & musik) klassen ska åka till Filadelfia kyrkan och öva till Kulturama Julshow 2011. Alltså en show som vi gör varje år, finns att köpa biljetter på ticnet. Klicka HÄR för att komma till ticnet där biljetterna säljs. Puss och bloggar mer imorgon men nt när jag är i skolan ni vet varför så puss ! 



Ny header !

Hej babes !
Nu har jag äntligen blivit klar med min jul header och är väl nöjd :) Ville ha lite ''juligare'' eftersom det snart blir snö och så .. :P Men om ni nt ser den än så tryck på F5 ! Puss 
- Bilden har inget med texten att göra men den var så gullig ^_^ 

Homie

Hej babes ! 
Nu är jag hemma och ska hare chill. Och så rorry för att jag nt har bloggat idag .. Men det var världens bästa dag för mig idag, vi började halv nio istället för tjugo över, vi började med suga sen dans lunch och sist tittade vi på film :)  Men filmen var lite konstig :P Sen slutade jag och var på skolan i en halv timme och sen stack jag till Mia's skola och sen åkte vi lite random till Medis och kom på att Vilma går på skola där så vi gick dit och hittade nt henne så nån av hennes klass kompis ringde henne och då kom hon dit. Sen gick vi runt lite där tills Mia gick hem och jag & Vilma stanna och suktadades av allt gött ;) Men vi hade inga pengar så vi åkte till hennes pappa's jobb och fick en hundring sen gick vi och åt på macken och sånt. Men nu är jag hemma och myser till Chuck ! :) Puss 
- Haha, på macken :)

Heeeemskt !

Heeelt j*vla sjukt asså. Att göra så med sin son :question: Jag läste hela artikeln och det var ännu värre :/ Klicka HÄR för att komma till artikeln 

@ home

Hejjsan babes ! 
Nu är jag hemma och har nu gjort alla saker som mamma har sagt att jag måste göra. Så nu tittar jag på TV och dejtar datorn. Och så väntar jag på att mami ska komma hem så vi kan göra lite knäck, Nelly kunde nt :/ Men mammsen och jag blir ju kul :P Puss ! 
- Bild från arkiv

Alva's in DATA SAL ! ^_^

Hej babes !

Sitter i data salen och ska gå på lektion snart, stuga. Det är typ där man får göra klart saker som man nt har hunnit göra klart :) Men det blir övning till lucia istället som oxå kommer bli kul eftersom vi kommer ha världens bästa sång lärare, Maria. Men måste gå nu så puss !


Skolan :)

Hej babes ! :love:

Nu är jag i skolan och har rast nu, 10 min så det blir ett snabbt inlägg ! :) Har ENG efter med häxan så får tyvär nt komma försent :3 Men ska gå hem direkt efter skolan kanske med Nelly om jag får för mammsen och då ska vi göra lite knäck ! :) Som vanligt :P Men börjar nu så puss på er ! :love:


Home sweet home .. ♥

Hej babes ! 
Har precis kommit hem och tänkte berätta dagen hos Ino, kort. Som sagt så gjorde vi knäck sen så åt vi knäcken, men vi delade upp det sista. Sen började vi springa runt i hennes trapp hus och gömde oss för varandra ^_^ Vi är värkligen nt mobbade XD Men sen så gick vi ut men hade inget att göra så vi bara gick omkring :P Sen blev klockan så mycket att jag fick gå hem. Nu är jag iaf hemma och smaskar på lite knäck. Mumms :) Ska värma upp lite glögg nu så puss ! 


- Bjuder

Knäck :D

Hejjsan babes !
Nu har jag & Ino gått till ICA och köpt ingridienser till knäck. Vi var så sugna eftersom vi gjorde det på hem kunskaoen ! :) Vi har redan börjat och det är faktiskt nästan klart ?! Men vi tänkte väl nt göra så mycket .. För utom att käka knäck då ;) Men här får ni receptet på knäck :
2 dl ljus sirap
2 dl grädde
2dl strö socker
Och knäck formar men jag tror ni förstog det ;) Det här var vårat recept för man kan ta mer elr mindre dl men om man vill ha mer än 1 dl så ta en större kastrull. Och man ska mäta väldigt noggrant. Här får hur man gör :
Häll i allt, behövs ingen speciell ordning. Det kommer att bubbla väldigt mycket men det är inget farligt. Kolla då och då om det är färdigt genom kul testet. Kul testet går till så här : man tar ett glas, häller upp till halv fullt ungefär. Sen när du tror att det är klart elr bara vill vara säker så doppar du en sked i knäcken och häller ner i glaset. Om det blir som ett moln så är det nt klart. Men om det går ner på botten och nt löses upp och om du tar upp det så kan du göra en kula av den så är den klar.
Hoppas ni fattade, puss ! :love:

Slutat skolan, next - Ino

Hej babes ! :love:

Nu har jag slutat och ska hem till Ino så bloggar när jag kommer dit, puss på er ! :) :love:


- Gulleplutten ville tyvär nt synas :/ ;)


ASG !


YEES BABY ! ;)

Sjuuukt glad asså ! ^_^ Vi har skit lång rast, börjar 55 ! :D Vi har BILD med stora bostäver som Men nu är jag iaf i data salen med mina andra babes som man älskar. Hahah ! Killarna brevid mej kör ett sjuukt nice game som jag ska köra nu, pöss på röven ! ;D




-Haha, .ASG.


Data sal

Hejjsan babes ! :)

Nu har jag ätit lunch, nån coscos och kyckling. Gott faktiskt, fast jag åt bara coscos :) Sitter nu i The data sal ^^ med Nelly, Becca, Penni & Sara .. Men några till :P Men nu ska jag fixa till nästa lektion så puss ! Fast föresten så kommer ett annat inlägg typ nu ^_^ :love:


Skolan ^^

Hej babes ! :love:

Har precis haft hemkunskap och gjort knäck ! :) Sjuuukt gott ! Men nu har vi SO så puss på er ;)


Ny header på G - Jul tema

Hej babes ! :love:

Nu har vi gjort lite jul pyntyntning & ska göra mer imorgon ! :) Men nu sitter iaf jag & syrran i TV soffan och tittar på How I met you'r mother som är AWASOME ! :D Men Elza tittar nt eftersom hon gör en jul header till mig ! Hoppas den blir fin, men det här kanske blir sista inlägget för idag men hoppas nt :/ Men sålänge, puss ! :love:



Redan fint :)


Jul pynt

Hejjsan babes !
Har ni sett hur många som redan har börjat jul pynta ? Det har iaf jag. Och jag tänkte oxå börja med det ! :) Har precis ätit och ska sätta igång nu och har valt ut 4 låtar som ska spelas hela tiden ; Bruno Mars - It Will Rain, Avicii - Level Two, Rihanna - You da one & Mange Makers - Jul Hos Mange ! ;) Bilder kommer sen. Puss på röven !
Tumblr_lun8ufb7mr1qei95oo1_500_large

//teenagerposts.tumblr.com

 

 

 

 

 

 


Tips - bra ugg sida

Tryck på bilden för att komma till en jätte bra sida där jag kanske ska köpa mina uggs ! :D Det finns sjuuuuuukt många sorter så TRYCK ! Jag har tänkt att köpa de Classic Short Chestnut Boots 5825 elr vad tycker ni ? Puss på rumpan ! :love: ;)

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR !


:love: JAG lackar till jul :love:

Hej babes ! :)
Hemma nu. Har varit och handlat + jag, syrran & mamma har tittat på en bil eftersom vi skrota våran, den höll på att mögla för att vi glömde ett fönster öppnet i sommras när regnade :/ Men den vi tittade på var nt direkt min stil, de som ägde den hade sprayat den så det var typ en stjärna på huven ?! :P Jag vill iaf en saab. Vet nt vilken men jag tycker de är mest bekväma och de är sköna.  Men vi har oxå vart och handlat lite grejjor inför första december ;
-Nöt mix, Jul kalender (två fast olika), fikon fast jag nt gillar det och lusse bullar ! ^_^
Puss på rumpan ! ;)

Nånting till rubrik I guess ? ;)

AA, nu är det förta advent ! :) Och becuse av det så ska det bli en bra dag idag. Men det är nt första december än så kan tyvär nt öppna första luckan men eftersom det är 1 advent så blir ändå nåt specielt, hemligheter (nt direkt hemligheter men jag ska säga lite saker) och så ska det bli mer bilder idag men nu kommer ''hemligheterna'' ;
mina vänner är mitt liv men just nu är det krongligt, jag är kär, de viktigaste i mitt just nu är ; Mia,(även fast jag aldrig är med henne så känns det alltid som om hon är där) Rebecca & Sara :love:
Puss på röven ;)

1 Advent

Hej babes ! :love:
Har precis vaknat och kollar på TV och facebookar. Siri äxå här, hon sov över hos my place inatt som var as fun !! :D Men idag kommer allt bli så j*vla tråk ! Mamma hotar mej redan att hon kommer rycka ut sladden .. Så det kmmer nog inte bli så mycket bloggning idag. Men jag passar på nu ;) Vi ska nog fixa lägenheten idag, massa kläder som ligger lite överallt. Eller så ska vi vara med Siri rsten av dan, mamma bestämmer. Men uppdaterar er nu så ni har en aning om vad jag ska göra ; tänker ta en take away chai latte på cafè brasco .. Och sånt :P
Måste gå ! Puss på rumpan ! ;)

Change

Hej babes ! :)
↓ Nu har jag ändrat lite ↓
- Just wanted you to now :)

The more I try the less it's working


You da one, Jul hos Mange

Hejjsan alla babes där ute ! ;)


Har gikat dessa låtar i tre dar nu. Och resultatet är att de är B-Ä-S-T ! Älskar de ! :D :love: Hoppas man nt är mobbad och är ensam om att älska de, är jag det ?! :O (no answer ..) Men Elza & mammsen håller på att baka till festen som redan har börjat. Haha, jag sitter framför datorn och latar mej ;) Så snällt att jag hjälpet till .. Men ska börja göra det nu så puss på rumpan ! :love:










-Gött med stora bokstäver :)

Rubrik ? ^_^

Hej babes ! :love:

Sorry för dålig update men ska försöka. Mamma får seriös D-A-M-P när jag smyg bloggar så .. :/ Men nu sitter jag iaf och äter en öl-korv. Gött :) Men för typ en minut sen hade så j*vla boring ! :S Elr jag hade ju så himla boring att jag började ta ''lite'' bilder på mej ;)  Så gör Alva när det börjar bli fööööör tråk ! Fast ni får nt se alla bilder. Men nu sitter jag och dunkar lite musik, men vilka låtar får ni veta i det andra inläggt som kommer snart ! Puss på röven ! ;)




God Morgon Sverige

Hejjsan babes ! :P
Vaknade precis and look like a mess. Som jag alltid gör när jag sovit, mitt hår står upp och är trassligt, jag har inget smink på mig men det som var kvar från igår (jag har alltid tagit bort mitt smink innan jag sover men allt kommer ju nt bort) är utsmetat .. Vacker chey ! ;) Men har iaf tittat lite på trailes. Vill gå på bio idag men får nt för mamma .. :( Vi ska nämligen fixa lite med våran lägenhet .. BORING med stora bokstäver :P Sen typ klockan två har de en fest för att själva det här huset fyller trettio år ?! Jag menar wtf !? För det här huset är ju lite onödigt .. Och det är ju bara vuxna så jag tänker nt gå. Punkt slut . Men mamma kommer tvinga mej .. Men måste gå och äta frulle så PUSS PÅ RUMPAN ! :D



-Ingen tillfällig bild på mig, tror ni fattar varför ..

God natt

Ska lägga mej nu, tidigt veet. Men är jätte trött nu och hann nt sätta på Dear John än så ska passa på att sova. En liten bortförklaring har jag faktiskt oxå ;) Jag plugga faktiskt igår, från åtta på kvällen till fem i halv ett på natten ! :) Stolt chey^^

Vad vill ni ?


Fredag = blogga = chill :thumbup:

Hejjsan babes ! :love:
Sitter och dejtar datorn medans mamma tittar på en skit konstig dansk serie ?! Haha ! Ni kanske nt har märkt det men nästan i varje inlägg säger jag nått om att mamma tittar, gör elr konstigt :P Men back to reality .. Ska nog sätta mej framför mammas bigga dator i hennes rum och titta på en film .. Dear John. Gråta en skvätt sen lägga mej men kan blogga på medans jag tittar !  :) Puss på rumpan :love:

FML ?

Aloha babes ! :love:

Asså det där med FML,  fuck my life ? Jag menar va? T.o.m min vänner skriver det !? Säger inga namn .. Jag fattar nt grejen ? Och ja, de flesta av mina vänner iaf är skit glada, spralliga och så och är nt direkt deppiga men sen på fb ''FML'' ? Onödigt säger jag asså :P

 

 


Idol 2011

Hej babes !
Idol nu. Mamman och syrran är f1 taggade. Själv tycker jag nästan att Idol är tråkigt ?! Jag spelar lite mobbad xd Men jag hejjar iaf på Rpobin & Amanda så vi får se hur de är ikväll ! Puss på er :love:

Julmust, lussebulle & Vampire Diaries

Hejjsan babes ! :love:
Sitter och dejtar datorn och TV:en lite samtidigt duveet ;) Kollar på Vampire Diaries som är mitt favo promgram, går på fredagar 19:00-20:00. Och såklart så dricker man julmust och smaskar på en liten lussebulle ! :) Min favo oxå .. :rolleyes: Känner att jag använder favo lite mycket ! :blush: Men aja .. finns nt så mycket att skriva förutom typ .. SÄTT PÅ 6:AN ! Puss på rumpan ! ;)

Home sweat home .. ♥

:love: Hej babes :love:
Har ätit mat nu, pizza. Jag tog inbakad Calzone och Elza tog nån banan pizza ?! :P Men min var iaf världens godaste. Jag brukar alltid ta den pizzan,  inbakad Calzone. Min favo ! :) Vad brukar ni äta för pizza ? ;)
Men min dag var kort, multihallen var nästan allt men oxå lite bråk just nu som tyvär är anonymt :S Så mår nt bäst nu .. Men ska fixa en ny header nu eftersom den jag har nu är bara tillfällig så puss på rumpan ! :love: :D
-Igga det där fuck facet ..



-Elzas pizza ?! :P

-Min pizza ! :)

Prov !

Hejjsan babes !

Har precis ätit lunch och är nu i data salen :) Hade So prov före och är f1 deppig, jag kom bara till 4 och man skulle bli klar med 6 den lekionen ! :S Men jag skrev ändå jävligt mycket så orka bry sej :P Nu är jag iaf i data salen som jag verkligen nt skrev förut ;P Men jag spelar iaf nått jävla orm spel men börjar nu puss på rumpan ! :love:



Design till Mary ! :D

Hejjsan babes !
Har fixat Marys header idag och ska nu fixa en design så om ni vill ha så säg bara till ! Puss på rumpan ! :love:

Klart !

Hej babes ! :love:
Nu är min nya header och design klar ! :D Jag har gjort de själv och blev ganska nöjd faktiskt ! Om du nt ser den än så tryck på F5 :D Och om du vill ha en så säg bara till, puss på rumpan ! :)

Svar på tal

Svar : nej, det har jg inte. Utan jag har börjat använda Blond Spray som finns att köpa på Kicks och ibland
vanliga affärer. Först måste man duscha och sen sprayar man i och duschar inte ut det. Efter du har hållit på i ungefär två dagar så kommer du redan se resultat. Det gjorde iaf jag ! :)



Svar : jag länkade strumporna eftersom de var de enda som var från h & m. Och min dator laggar så kan inte länka er till sidan. Men jag kan iaf säga att alla förutom strumporna är från Cubus. Jag köpte nästan allt på barn avdelningen och det finns skit nåra Cubus som har det men i Liljeholmen så finns det.

Hoppas ni fick svar på era frågor, puss !

Header

Aloha babes !


Har håller på med en ny header som säker är klar snart och här får ni en sneakpeak ;P

Känsel tillbaka

Aloha babes !

Känseln är tillbaka nu ! :D Kan kan nästan röra hela min mun och ska testa äta ! Lyckades inte äta förut. Ska nog äta en baggettte (stavning) med lite smör !  Gött ! ;) Är as hungrig så bloggar mer senare, puss !
- Såhär ser det ut ;P Inte jätte fult men känns
lite konstigt utan de, I MISS THEM !

Tilbaka

Aloha babes !

Är tillbaka nu men kan fortfarande nt prata. Så det var f1 svårt att ropa på Sally och när jag försökte så tittade alla på mej för att jag lät som en arab :P Haha ! Jag har iaf varit i parken men tog tyvär inga bilder. Jag som trodde att min mobil var ur laddad och sen när jag tittar så är den nästan full :/ Inte första gången det händer. Men ska försöka få i mig nåt om det funkar .. :P Är ganska hungrig fast klockan bara är 10:32 .. Jag har ju ätit frukost men det tar ju lite kraft att gå ut och så. Och föresten så tittade jag mig i spegeln, där jag drog ut det skiiiiiiiit konstigt ut ! :O Kan tyvär inte ta kort eftersom jag nt kan öppna munnen men visar när jag fått känseln tillbaka ! :) Haha, låter ganska konstigt :P Men bloggar mer senare, puss ! :)

De är ute nu ^_^

Aloha babes !

Jag får ta ut de nu ! Så ska göra det nu .. HAH ! Nu e de ute ! :) Har fortfarande ingen känsel :P Men det gör nt ont iaf ! :) Men det går nt att öppna munnen alls ! :O Obekvämt säger jag bara ! :/ Men nu ska jag gå ut med Sally (hunden) så, Puss !
-Så här mycket kan jag öppna munnen :/



-Lite groose men k bry ;)

Ingång - Tandläkaren

Aloha babes !

Kom preics hem från tandläkaren och känner seriöst INGENTING ! Och det gjorde nt ens ont att dra ut den bara att det är inte så bekvämt när man inte känner nånting. Men ska ha två bomulls grejjor i munnen tills tjugo över .. HAHA ! Låter lite konstigt asså^^ Men kan visa lite bilder, lite ofräscha men ni får väl stå ut ! ;) Men ni som ska dra ut tänder, var inte orolig. Det känns inte alls och det är inte läskigt. Men ska ut med hunden när jag får ta ut de där bomulls grejjorna ;P Elr kanske nt .. venne .. Bloggar mer senare, puss ! :)

Är jag den ända som somnar när jag gör läxan ?

Asså är jag den ända som är så j*vla trött och somnar när jag ska göra läxan ? Mobbad man är X( Har seröst inte ens läst en sida ! :/ Inte bra !! :S Men ska lägga mej nu så får plugga imorgon. Ska föresten till tandläkaren då, ska vara där 08:30 . Får tio mintuters sov morgon XD Börjar egentligen 08:20, i skolan alltså^^ Men längtar INTE ! Jag måste dra ut tänder, två stycken !! :S Men vi får se hur det blir, bilder kommer då. Men just nu sitter man i en mjukis dräkt och myser/somnar ! ^_^ Men ska lägga mej nu så det här blir det sista inlägget för idag, puss ! :)

PLUGGAAA !

DET JAG NT KOM IHÅG VAR ATT PLUGGA ! AAHHH ! MÅÅÅÅSTE PLUGGA !!
PS. Bloggar mer senare.

Home sweat home .. ♥

Aloha babes !

Har precis kommit hem från liljeholmen med Nelly. Jag skulle byta min tröja som jag köpte i helgen. Vi var där i typ två timmar specielt gina & cubus ;) När man kommer in i öppningen till själva centrum var det julpyntning ?! Det var f1 fint men lite för tidigt. Och som jag lovade förut men har nt kunnat så ska jag visa kläderna som jag köpte i helgas ! :) Och nu har jag kommit hem och har precis gjort lite glögg. Lite tidigt men jag älskar värkligen det så skit it ! ;) Men är f1 irriterad ! Har glömt bort nånting och får D-A-M-P !!! Det är nåt som är skit viktigt så ska fråga runt på fb.. :/ Men bilder kommer nu från lilje och på kläderna ! :)
-Det var den här jag bytte, sååå snygg och f1 hollister style ! :)

Sorry, kan tyvär inte länka allt. Min dator laggar :P

Skolan ! (:



Aloha babes !

Har ätit lunch, precis. Sitter nu i datasalen med ett par gullungar ! :) Har köpt en macka i kaffeterian för att jag nt åt nån mat .. :P Den är iaf god. Börjar 40 så blir ett snabbt inlägg.

Ska till liljeholmen efter skolan, kanske med Nelly om hon slutar vara så envis ! ;) Måste byta en tröja som var för liten på Cubus och det finns bara barn avdelning ! Hanna & Sara är sjuk idag, saknar de SJUUUKT mkt ! :/ Men man får väl klara sej ! ;)

BILDER





-Skolan har börjat med julpynt !?





Video blogg - Hos mira ! ^_^


Tips - bra ugg sida

 

Tryck på bilden för att komma tillen bra ugg sida där jag kanske ska köpa mina uggs :) Där finns nästan alla uggs som finns här i världen ! ;) 


NO projekt



Aloha babes !

Måste göra ett j*vla NO projekt. Men ganska kul om man e pro :P I guess it's funny then ! ;)


Sry .. :S

    
Aloha babes !

 SORRY ! Jag har vart på landet i två dagar nu så har nt kunnat blogga :( Men nu ska det bloggas som vanligt ! :)  Så jag börjar med att berätta vad jag har gjort i helgen ; jag har shoppat framför allt ! ;P Som ni ser på bilden så är mina byxor, min tröja och mitt linne som man nt ser men lite mer oxå .. typ strumporna som ni ser ! ;) Nej men jag visar sen, lägger upp bilder. Jag köpte en skit fin tröja oxå som jag visar sen, det är typ en röd (jul färg) och den är f1 hollister style ! :) Jätte snygg. Men jag ville ha den så j*vla mkt så jag köpte den sista men den var i 134 (str) så ska till TC med Mira efter skolan och byta den :3

Nu sitter jag i data salen med mina älsklingar ! :) Men börjar snart så bloggar mer senare, PÖSS ! ;D



Tillbaka !

Aloha babes !

Kom precis tillbaks och har FESTAT !! :D :D :D Bästa festen ever asså ^_^ Och skit scary, Emmy var utklädd till The Grudge ! :O Ah iaf .. Parta ocgjorde vi ju såklart och så fanns det ju såklart en kaffeteria som jag köpte saker på och i slutet av festen så fick man ta vad som helst !!! :) Men nu tittar jag på en skit bra film så .. Och förresten blir det här nog sista inlägget för idag så
Och här kommer bilder från båten ;P
Anton var utklädd till fjorre ^_^
SCARY !! :O

Nästan klart ! :)

Aloha babes !

Är nästan klar nu, ska bara fixa ett är breve ögat så är allt klart och snyggt ! Kommer bilder sen. Kanske. Bror på om mitt batteri räcker ! :P Men back to work !
PÖSS ! ;D

Gör iordning mej ! :)

Aloha babes !

Kom precis hem från skolan. Ska börja fixa mej nu till hallooween festen ! :) Men måste skynda mej lite, ska titta lite på make-up grejjor på youtube !

Alva's in the DATASAAAL ! ;)




Aloha babes !

Sitter i data salen med gullungarna ^^ Börjar halv så ett kort inlägg blire ! ^_^ Ska titta på film nästa lektion, vi fick typ rösta på några filmer och ALLA röstade på Tiger Brothers ! :) Så nu ska vi titta på denna undrebara film som jag gikade i 1:an ! ;) Men älskar den.

Idag ska jag nog gå hem direkt eftersom det är HALLOWEEN FEEEEST !!! :D :D :D Men vad ska jag vara ? :O Asså jag ska typ vara The Grudge elr en skol flicka som typ är död ! :P Kommentera vad ni tycker !

PÖSS ! ;D


;O

Aloha babes !

Sitter och dricker chips och äter chips .. Sjuuukt gott * Har typ ätit upp allt nu men iaf .. :P Äre nån annan som gillar det här ?
Men nu ska man packa till imorgon, då jag ska till landet :/ Venne vad man ska ha med sej .. XD Blir nog några vanliga varma & mysiga kläder. Elza är fortfarande sjuk så venne om hon orkar följa med och det är ju bra, för då kanske vi stannar här ! :) I hope ! ;) Men om vi åker ändå ska vi (jag &familjen)  vara med våra grannar typ elr gå på bio, jag & Elza och några som vi känner ! :) Breaking dawn det ju då, såklart ! ^_^
Nu sitter jag iaf och lyssnar på What makes you beautiful - one direction
Men det här kanske ä sista inlgget för idag så



Gissa på ! :)

Aloha babes !

Gissa vem jag ska vara på halloween festen ? Det är ganska lätt. Men ni kommer tyvär nt få svar förens efter halloween festen. Och då får ni såklart bilder, många ! Puss !
PS. Kommentera på och i don't care om du gissar fel så .. GISSA !! ^_^

Gikar ?!

Denna låt har jag gikat idag & igår typ 24/7 ?! Den äger ! ;) Checka asså !
Men den andra som inte går att lägga till för den är CP !! :P ''Inbäddning inaktiverad på begäran'' står det ? Men länkar iaf : The Creep - The lonely island (feat. Nicki Minaj & John Waters
Har börjat älska The Lonely Island !? Jaja ..


PÖSS !

I'm back ! :)

Aloha babes !

Hemma igen och har varit ute med Sally i typ 2 timmar !? :P Var lite kul faktiskt ! :) Men nu sitter man och sitter i soffan med mjukis dress och facebookar ! ;P Ska titta på gossip girl nu så bloggar mer senare, puss ! :D

Utgång

Aloha babes !
Kom precis hem och ska gå ut med Sally och handla lite grejjor till Mamma & Elza som är sjuk. Men först ska jag dricka mitt lilla vitamim-c grejs ! ;)  Puss ! <33
-Dagens ''göra lista'' som man fick av mamma :/

Skolan

Aloha babes !

Är i skolan nu.  Sitter i data salen med Becca, Hanna, Nelly, Penni, Mira, Leya, Olivia, Sara, Fritte, Emmy, aa tyup de :P  Men ska tagga hem direkt efter sista lektionen för att jag ska passa Sally ! :) Hon kan nt vara själv ensam :/ Men jag har tjatat på mamma så jag får gå på halloween partyt här på skolan men bara till åtta. Vi ska till landet och om jag ska vara där till 10 så kommer vi till landet 12 :(
M´en börjar snart så bye,

PÖSS ! ;D


^^

Emma ( har ingen blogg ) om Fråge stund:
Berätta lite om dig själv och vad du gillar för musikstil och om du dansar eller håller på med
något på din fritid, syskon och djur ifall du har några ? :)

Sv : jaa .. jag gillar nästan all musik förutom rock typ :P Jag dansar jazz, hiphop och sånt.
Fritid är oftast : familj, shoppa, kompisar och sånt ! :) Jag har ett syskon, Elza. Som är
min store syrra, 13. Och jag har 6 djur, 3 ökenråttor, en hund, två katter ! <3

Anonym om Fråge stund:
hur många har du varit tillsammans med ?
har du några husdjur ? isåfall hur många? 
syskon ? 
vilka är dina bästavänner ? 
vad brukar du lyssna på för musik ? 

kram ♥
Sv : jag har varit tsm 15 gånger. Det flesta står ju där uppe ! :P Bästisar har jag många.
Men de som jag är med vardagligen är : Hanna, Sara, Mira, Becca & Nelly fast många fler oxå !
XD Resten står ju där uppe ! :)

Anonym om Fråge stund:
Vilka har du strulat med?

Sv : asså det är ju lite privat och man kanske nt får säga det ?! :/

Kevin om Fråge stund:
Vad e det pinsamaste som har hänt dig?? :) <3

Sv : venne riktigt .. elr joo : när jag var liten då, jag typ tappade en sked i en toalett
som var min kompis (skeden hade jag fått låna) och så typ tog jag upp den medans skolans
snyggaste kille stog där och gapande, pinigt ass ^^ Men jag gick i trean då så nt så farligt
längre men förut så ! :P


Anonym om Fråge stund:
har du nånsin strulat? i så fall hur många?

Sv : alltså som sagt så är det ju lite privat .. Men jag kan säga två, min f
örsta kärlek som jag verkligen var kär i som jag strulade med var : Paul. Och den
första killen ever som jag strula som jag nt ens var kär i var : Jesper. I tvåan ! :P

Men ska lägga mej nu så bye,

PÖSS ! <33



Alvin and the chipmunks 2

Aloha babes !

Ska sätta mej och kolla på alvin and the chipmunks 2 nu ! :) Den verkar jätte bra ! XD Har ni sett den ? Vad tyckte du ? Bye, PÖSS

Tillbaka

Aloha babes !

Har precis kommit hem från att vara till COOP och köpt munkar + mys fast det nt är fredag !? Vad busig man är ^_^ Men nu blir det mat. Fisk pinnar och potato, gott :) Bye

Hemma ! ♥♥


Aloha babes !

Hemma nu. Pppa åkte idag, till angola. Han ska vara där i en vecka typ :/ Men har varit på skolan hela dan så har nt mkt att skriva om .. :P Men jag tänkte tagga till COOP nu, vill ha en munk ! ;) Haha !  Är så j*vla sugen asså ! ^^ Men bilder kommer sen då, bye ! :)

Skolan

Hola babes ! Är i skolan. Sitter på lektion nu och bloggar från mobilen ! :) Vi gör skit tråkiga matriser XD Har ny mkt att skriva om så .. PÖSS

Sista inlägget för idag

Rubriken talar.
Ska fixa lite saker till imorgon och så,
äta munkar & sånt ;) Nej men kläder till imorgon.

11 års gräns !!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR !!!

OMG !! Twilight breaking dawn är sängt
till 11 isället för 13 !! YEEEEEEEEEEES ! Säger jag bara !
Jag älskar twilight och tror nt jag är ensam och
har väntat på att den skulle komma på bio och
så blir det 13 års gräns så nu är jag ÖVER LYCKLIG !
AHHHH !! Ska nog kolla på den
i veckan (hoppas ^^) ;) Men nog med det,
mitt hjärta klarar nt det här. ;O Men är jag ensam elr ?? :O
Kommentera ! ;P

♥ Inspiration ♥


I HOPE KARMA SLAPS YOU IN THE FACE BEFORE I DO


Fråge stund

Hejjsan babes !
Nu är det fråge stund här hos mej ! :D
Ni kan fråga vad som helst, jag svarar !
..om det nt är för privata elr konstiga ?!

PÖSS ! ;D

♥ Home + mobil ♥

Hejjsan babes !
Kom precis hem från TC.
Har varit till buttericks med Nelly, Sara & Mira ! :)
Har varit jättte kul ! :D Har tagit skit många pics
(ego för det mesta ;P)
Men våran gammla fridtids lärare jobbar på BUBS, g star raw !
Så vi gick dit och träffa hnm, jätte skön fortfarande ! :)
Men har lagt undan lite kläder från H&M till imorgon.
Har nt hunnit berättat men det är holloween party på min
skola på fredag. Men jag kanske nt ska gå :(
Elr min mamma vill att vi ska till landet på en moss plockning
som är varje år ?! :/ Och denna fest måste man gå i 5:an
så får nt gå nästa år så MÅSTE gå ! Kanske nt låter så kul för
er men det  var skit kul förra året ^^ Men nu sitter man och dricker lite
VARM CHOKLAD ! :D :D :D
Kär ^^ ^

Som i rubriken så har jag fått min mobil tillbaka nu ! :D
Den har varit på lagning men nu är den fixad så nu kommer
bilder från nu och från idag ^_^  ! Fast det är Sara's mobil på de flesta/alla
förutom de över ↑ ! :D
-Nelly modellar-













-Jag lite läskig-



TJEJENS STÖRSTA LÖGN TILL KILLEN: JAG TROR DIG


Skolan :P

Hejjsan babes !
Är i  skolan nu. Har precis ätit lunch, fisk & nån j*vla sås ;P
Äckligt, vet men åt iaf sallad & potato ! :D

Bästa lektionen, svenska med häxan -.-
Vi hade det förra lektionen men det var roligt fast vi
hade med häxan. Vi fick lära oss rövarspråket :)
Jag kan lära er : varje konsenant.. ORKA ! :P Men från
och med nu blir det här inlägget på RÖVARSPRÅKET !
Jojagog älolsoskokaror dodejoj !

POPÖSOSSOS ! <33


Home sweat home .. ♥

Hejjsan babes !
Kom precis hem. Har varit i skolan hela dan,
nästan då. Resten av dan var jag med Noah & Hanna ! :D
Har varit skit kul. Först var vi i skolan och gjorde en skit
rolig teater, lite snabbt ;) Det handlade om att
Hanna typ hade bedragit oss (jag, Noah, Sara & Hanna) ..
Sen gick alla hem och man fick inte vara i skolan
senare så vi gick till en park och var där i
ungefär en timme sen gick vi till skolan igen ^_^
Har inget bättre för oss :P Men nu är jag hemma och
har precis ätit. Ska förbereda saker till imorgon så
det här blir det sista inlägget för ikväll .. :/
Men bloggar mer imorgon :p
:'(

Skolan ! :)

Hejjsan babes !
Är i skolan nu, bibblan ..
Sitter med Noah, typ första gången !? O.o
Men börjar nu så


PÖSS ! ;D



Mat - CHICKEN NUGGETS !!!!! :D :D :D

Som ni ser så är min middag CHICKEN NUGGETS ! :D
Så stolt asså ^^ Nej men det är skit gott ^_^
Pappa lagade de och vi hade typ glömt att det var farsdag så
man fick lite skuld känslor :3 Men ska och fixa lite
tills imorgon, måndag asså .. Jag tycker att den här
helgen har gått lite för snabbt ! Elr vad tyvker ni ? ;)
Men ska gå och duscha nu så det här blir nog sista
inlägget för idag så ..

Vad tycker ni om julen ?

Hej babes !
En fråga :
Vad tycker ni om julen och vill ni att den ska komma ?
Jag älskar julen iaf ! Jag fyller år på julen så
det kanske är därför, men julafton är ju ett av själen oxå ! :)
Och snö, jag älskar snö. Man kan göra snö änglar och sånt !
Och så är jag alltid med familjen som är ett måste för mej.
Vad brukar ni göra på julen, kommentera ! ;)
PÖSS !

Film slut :'P

Hejjsan babes !
Filmen var skit bra !
Rekomenderar den till ALLA !! Haha, vad glad man
blir efter filmen :P Men ska nog nt gå ut, bara chilla :D
Ska nog titta på en annan film nu. Venne vilken men det
bestämmer jag sen ! ^_^  Ska nt titta exakt nu
no hurry ! ;)
PÖSS !

Hemma + Transformers

Hejjsan babes !
Ångrar mej, att jag ska vara med Tindra.. not ! :P
Känner för att vara hemma idag så tänker slappa lite och
titta på Transformes 3 och så får vi se
vad jag gör efter filmen :) Kanske ut elr nåt .. ;P
Men filmen verkar skit bra ! Förut var jag skit
efter och visste nt hur Megan Fox såg ut (alltså jag har ju vetat skit
länge nu men det var ju länge sen jag tittade på Transformers)
det ända jag visste var att hon var snygg, modell, skåde spelare
men sen tittade jag på trailern till Transformers
och där står hon ! ;O Asså det var ju längge sen jag
jag såg nån Transformers film alls ! :S
¨Men nu vet man det ! Hahha, efterblivna jag :P
Men nu blire film så
PÖSS

Svar på tal

Svar : Det är nt jag som tar bilderna men det är jag som lägger till text och
effekter :) Tack för att du gillar min blogg och fortsätt att kommentera !

PÖSS !

Guten Morgen


God natt !

Ska gå och lägga mej nu .. SKIT TRÖTT ! ;p

I DIDN’T FALL, THE FLOOR JUST NEEDED A HUG


Justin's nya jul skiva - Under the mistletoe

Hej babes !
Lyssnar igenom Justin Bieber's nya jul skiva ! Skit bra :D
Är ute på spotify nu så lyssna LYSSNA !
Är förälskad igen asså ^^ Var typ en beliber
förut och tror jag börjar bli det nu igen ?! Läskigt ;O
Är jag ensam om det elr ?? :P Aja .. ska lyssna klart nu så
PÖSS ! ;D



-So true-

Länkbyte - Penelope Brunnström

Hejjsan babes !
Litet länkbyte med gullungen Penni ! ;D
Hon är skit snäll och har en jätte bra blogg där hon
skriver om hennes vardag och mer :) Hon har precis börjat
denna fantstika blogg så hon behöver lite hjälp på traven !
Checka genom att trycka på bilden ↑ :D

Några tips ? :S

Hejjsan babes !
Klev precis ut ur duschen och fick en tanke ..
VAD SKA JAG KÖPA FÖR JULKLAPPAR ??
Får panik asså ^^  Måste få tips !!
Alltså av er ^_^ Men kommentera på, är utom ideèr ! ;O
VA SNAAAAAAAABB !! :S
PÖSS ;P


image description

-Gammmal bild-

Vad man är intressant :p

När man har tråk .. :p

♥ Inspiration from me to you ♥


Är tillbaka ! ;D

Hejjsan igen ! :D
Kom precis hem igen och är SKIT
trött osv .. Ska titta på en film hade jag tänkt mej
men får se. Hade tänkt mej att dejta soffan just nu
om det nt kommer upp nåt i huvet :P Men ska
inte blogga mer på det här inlägget, när jg är trött blir jag
tråkig så ska inte blogga om mina tankar ! ;P Ni kommer dö !
Lovar .. Så så länge blir det väl

Herråh ..
(PÖSS)



Nästa - Cafè Brasco

Hejjsan babes !
Går till Cafè Brasco nu så bloggar mer senare
PÖSS







Klart & snyggt ! :D

Hejjsan babes !
Har precis blivit klar med Natalies header
och ska precis sätta den på hennes blogg, http://piicturee.blogg.se/ :D
Men nu ringde Mary & Tindra och sa att de var
utanför  min port så nu kommer de upp ?! :P
Men efter vi har dejtat datorn lite ska vi gå till
Cafè Brasco och ta en Chaì latte ! ;D
Men här kommer de headers jag gjorde :

Sneakpeak - två headers :D

PÖSS !

Header - Natalie Kudelka

Hejjsan babes !
Natalie har precis frågat om jag kan göra en header till henne,
svaret blev ju ''Såklart'' ! ;D
Så kommer nt blogga så mkt tills jag blir klar ):
Men nu ska jag börja så
PÖSS

Lördag

God morgon ! :D
Nu äre lördag förstår ni ;D
Ligger i sängen och tittar på nått wierd pogram på youtube ?! Haha :P Ganska roligt asså ! ;P Sök på dunder humor typ !? Åh, kände precis lukten av rostat bröd, ahhhh !! Måste gå och äta ! Men har iaf precis vaknat och ska gå och äta frulle. Tänkte va med Mia idag men vet nt än .. Måste skynda mej så att hon nt bestämmer med nån annan ! :D

PÖSS !


Nu blire film ;D


Visste ni att ..

» Jag tänker alltid på engelska vilket är ganska coolt men ganska irriterande. Tillexempel om jag ska skriva ett inlägg så måste jag översätta mina tankar istället för att bara skriva :P

» Jag har väldigt svårt att hata folk som är skönt men man blir förvirrad om man gillar en elr nt ?!

» Jag blir väldig konstig när jag är i bråk som nt är så bra eftersom då tar ingen mej seriöst då :/

» Jag pratar engelska med min pappa vardagligen det är nog därför jag tänker på engelska !? :P

» Det här är min favo låt :


Kvällens outfit ;*

-Myskläder :D-

Affären + ?..

Hejjsan babes !
Kom hem för ungefär en timme sen och har vart till affären
& köpt FREDAGSMYS !!
Goodie goodie ;) Bilder på det sen ..
Gick och hyrde en film på Cafè brasco och tog en Chaì latte +
en ''nyttig'' Corny big, Red riding hood !
Har nån sett den som kan säga om den är bra elr läskig !?
Ska sätta på den snart men Elza har nt kommit hit än,
hon är säker på Fridtids gården ..!? ;O
Så jag får väl vänta :P Men just nu sitter jag och dejtar datorn med
CHOKLAD ! ;D
-HAHA ! Nån som vill joina ? ;P)












It's Friday, Friday, gonna get down on FRIDAY :D ♥

YEEES !! :DDDD
Det är FREDAAAAAAG !! ;D
Bästa dan ever asså ;* Måste komma på nått att göra .. Ahh, juste ..
Fredag = BLOGGA !! :d

Klart & snyggt ! :D

Hejjsan babes !
Blev precis klar med hennes design+ header som ni kan se på hennes
blogg : http://pennis.blogg.se/ !!
Ska dra nu så bloggaar mer senare
PÖSS !

Snekpeak



En liten sneak peak till headern till Pennis nya blogg ! :D
Är nästan klar och för att komma till hennes blogg klicka på bilden ! ;)


Lunch !

Hejjsan babes !
Har precis ätit och kom precis på att
jag nt har sagt att jag gjorde Rebeccas
header men nu vet ni :d Och för att se den
klickar ni på bilden på mitt förra inlägg ! :p
Och om ni vill ha en så kommentera ! :D


Länkbyte - Rebecca Lomanto

Hejjsan babes ! :D
Länkbyte med bästisen Becca ♥
Min bästis som har varit vid min sida i vått & tort ! :)
Älskare dej och ett bra blogg tips till alla blogg läsare ! ;)
Klicka på bilden för att komma till den fantastiska bloggen ! ↓



11-11-11 11:11

Haha ! Nu e det datum: 11 månad: 11 År: 2011 och min klocka: 11:11 :D


Första lektion :)

Hejjsan babes !
Har precis haft första lektionen, matte ! :/
Nt direkt kul .. Hade ett prov som var f1 jobbigt :S
Jag hann nt göra klart hela så nu kommer de tro att jag suger på matte :(
Elr, jag kanske gör det vem vet ? ;P Men jag kommer
iaf få mindre poäng elr nåt sånt !? Men vi får hoppas att
det nt på värkar min framtid ! Haha ! Leker lite vuxen xd

Börjar snart igen, SO ! :)
Det gillar jag för att jag har världens roligaste fröken ! :D
Och man lär sej mkt mer då :p Men måste gå så ..




-Gammal bild-


^^


Dagens update ! :D

Hej babes !
Dålig update idag så tänkte köra dagens ändå :P
Jag gick från skolan vid 3 för att träffa Mia
men hon skulle gå precis när jag kom så hon sa att jag skulle vara
med Tindra, Melle & Palle som hon hade vart med hela dan. :P
Då gick vi till tengan och sen till Tindra's place och åt SKIT
mkt nutella på pepparkakor & såna dära kanel knäcke bröd :P
Men det var iaf jätte gott ! Sen skulle Melle gitta hem
& Palle till sitt piano så då följde vi Melle till Slussen
sen tillbaka då vi hängde i Sofia sen hem till henne's place igen ;P
Sen gick jag hem efter typ 20 min ! :P Och nu har jag
precis ätit .. visst äter man sent ?! Vi åt pyttepanna
med lite varm choklad ! :D Mums ! ;)



Dagens låt !


Svar på tal ! :D






Svar : Tack, nu vet jag att jag nt är den ända som tkr så ! ;D






Skolan :D

Hejjsan babes !
Sitter i data salen och faceookar med Leya ;D
Ska ha lektion snart så får bli ett kort inlägg ;P
Har precis ätit lunch nu, fisk .. BLÄE !!
Åt bara sallad så är lite hungrig :S

Ska vara i skolan idag hade man tänkt sej men om jag och
tjejerna kommer på nåt så .. aa vet nt :P
Men före lunchen hade vi typ ett prov elr vad man säger !?
Vi i 5:an typ ?! Man tävlar att få vara med i radio elr TV
och så måste man svara på 25 frågor ?! :O
Men skriver mer om det sen ! :D



You just hate him because everyone else loves him


..

God natt babes !
Är nt trött men mamma tvingar mej :(
..så

Dålig update :S

Hej babes !
Har haft en bra dag idag !
Vi har haft bästa ämnena, sång, dans och musik ;D
SKIT KUL !! ;) Men har nt hänt så mkt idag .. Bara en vanlig dag ;P
Men sen efter skolan skulle jag egentligen gått hem direkt men glömde
helt bort det ! :S Skulle ta hand om voffsingen ;S
Men har iaf gjort i ordning mitt rum nu ! Iaf kläderna ..
:D
Sitter och tittar på favo programmet glee! :D
Beroende framkallande säger jag asså :P
Men ska återå till det nu så ..

Hate the school ! ;P

Hej babes !
Sitter i bibblan nu med Sara !
Är vänner nu med alla .. NICE !
Har insett att skolan blir roligare med många vänner ! :D
Men börjar .. typ NU !
..Så


God Morgon !

Hejjsan babes ! ♥
Har precis vaknat och har världens bästa frilla ! ;D
Har tänkt bli vänner med de jag bråkade med igår, orkar nt mer .. ;P
Kommer nog försent idag men orka bry sej, har
en chill fröken som nt bryr sej så skit it. ;P
Men måste hinna äta frukost oxå





Fan va bra ! ;)


Home sweat home .. ♥

♥ Hej babes ♥
Har haft en ganska jobbig/tråkig dag ..
Haft ''lite'' bråk i skolan med ett par .. :/ Vill nt säga
villka för att då kommer de dampa som de (hon) gjorde
förut ! :P Men har haft det SKIT kul när jag gick från skolan ! :D
Har varit med Simona, Mickis, Tindra, Palle, Felicia,
Lovisa, Challe & mer ! ;D Hade det bäst ja, det är vad vi hade ! ;P
Men ska berätta : först satt vi typ bara och garva åt allt (jag, Lovisa, Tindra,
palle) och satt på en ''box'' som vi kallade det. Och så spelade vi
in när jag var där inne medans de satt på ''boxen''
och sen kom jag upp typ och började sjunga
''it's a bag in the box, it's a bag in the box'' ..
AS ROLIGT ! Haha vet, vi har torraste humorn i hela världen ! ;P
Men sen gick vi till Sofia skolgården och pratade, sen
drog Simona & Mickis och Felicia till Där Med Pasta där hon skulle äta mes sim mamma ..
Men jag och Lovisa stannade en stund men sen
gick till Där Med Pasta och lämnade Felicias väska som hon hade
glömt. Men på vägen så stog en Coca Coola bil utanför en Resturang
och vi gick fram och fråga ''kan nt vi få ?'' så då fick vi en Fanta och en Mer !
NICE ! ;D Men sen kom vi dit och då hade Felicia beställt en skit stor tallrik
med Pasta Carbonara som hon nt orkade äta upp så jag & Lovisa gjorde det !
GÖTT ! ;P Sen gick jag hem och har varit här ett tag !
Aa, det var min dag ..






Vart är alla ?! ;p

Hej babes !
Är på skolan och ska träffa Limpan om nån halv timme som är
efter längtat ! ;D Men vart faan är alla ?! Jag har letet över allt efter
Nelly, Becca, Hanna & Sara !! :P Asså de är typ BORTA !!
Anngryyy !!! .. Men ska leta mera nu så

PÖSS !



♥ Kommentar ♥




Hej babes !
En söt tjej skicka precis en kommentar ! :D
Tack för att du tkr om den och visst !
Jag vill jätte gärna göra ett länkbyte med dej ! ;D
Men hoppas du checkar min blogg nu
så att du ser det här ;P


In school !

Hej babes !
Är i skolan just nu i data salen med Nelly, Sara & Becca ! :D
Har lektion om 5 min så det blir ett kort inlägg ! ;P
Så jag kom i tid idag som var skönt, hade svenska som jag
nt hann kolla på schemat ! Så kunde ha kommit försent för vi har
världens konstigaste lärare som är så j*vla wierd !?
Men ska hänga i skolan idag lite, vill göra Limpan piss ! ;D
HAH ! Han ska komma till våran skola så ..
Me börjar nu så

PÖSS ! ;d


God Morgon !

Hej babes !
Har precis vaknat ! Jag vet .. Klockan  är 07:50 .. Elr gick upp då men väcka
klockan gick ju av 07:00 men orkade nt gå upp ;P Men jag
kommer nog komma i tid .. Hoppas jag ;D Men idag ska jag jag
vara med mina finaste Limpan, Nelly & Hanna ! :D Nelly tjatade hela igår
på hnm att han skulle komma hit ! ;P Och såklart så
lyckades hon ! Bäst asså ! Men måste skynda mej nu

PÖSS !

image description


..


^^


Choklad pudding in my ♥

♥ Hej babes ♥
Var skit sugen på choklad pudding igår så mamma köpte men vi hann nt äta
så nu fixar Elza lite ! ;P Så nu är man sugen ju .. ;D
Men Becca fråga precis om jag kunde göra en header + design men jag kan bara göra headers ! o.O
Jag fattar nada asså med såna där designers ! :P ;D
Men Elza gör en design till henne och jag en header .. Elza tar ju betalt för det !?
HAH ! Becca blev f1 pisst när jag sa det :P

Dejt med datorn

Tja babes !
Som sagt har jag skaffat en ny design + header av syrran Elza ! :D
Är stolt som vanligt ! ;D Men har precis ätit min favo rätt, grillad kyckling direkt från ICA ! :)
Skit gott och nu är man full i magen :P
Men just nu så dejtar man datorn med en tanke på coca coola .. Haha ! ;P
Ska checka in några tjejers bloggar som vill att jag
ska länka de men man vill ju nt länka fula bloggar !?
Right !? Så bloggar mer senare ..'

PÖSS ;D







Nytt allt...

Nu har Elza gjort klart min design och visst blev den fin kommentera och säg vad du tkr och om du vill haen liknande design är det bara att gå in på hennes blogg och läsa i kategorin som heter design kontakt!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG !!!!

Sneakpeak

Sneakpeak på mitt lilla projekt !

♥ Länkbyte - Sara Schelin ♥



Tja babes !
Ska göra ett länk byte med min den bästa Sara Schelin !
Ho har en fantastisk blogg där hon skriver om hennes vardag !
Checka genom att klicka på bilden, PÖSS !


Lunch ! :D

Hejjsan babes !
Har precis  haft lunch som var f1 äklig förutom pasta salladen ! SKIT GOD ! ;D Men jag var ju i ett bråk med Nelly !? Om ni kommer ihåg .. Vi typ blev vänner direkt ! :D Hon bara satt sej med Hanna och så bara gjorde som vi brukar göra. Alltså typ as garva åt allt och ha det flumm ! ;D Men nu har vi insett hur mkt vi älskar varandra ! ;) HAHA ! Men bloggar mer senare ..


                      ..PÖSS ! ;D





-Gammal bild-

 


God Morgon babes ! ;)

Hejjsan !
Har precis vaknat och ska till skolan typ om en halv timme så måste sminka mej och äta SNABBT !



PÖSS !



??


Hej babes !
Tycker nt ni att det är f1 läskigt med hackarna ? 
Och att j*vla ansiktsbok har kommit ?! 
Haha ! Bästa asså ! ;D Men f1 wierd att de kom på samma gång !?
Jag tror det är för att de som skulle hacka fb hade sagt/varnat
innan de hackade så att de gjorde en ny ?! Venne om det stämmer men
det är ju lite konstigt att de händer på samma gång ..
Haha !  Så j*vla roligt att de hackar ! Först när de hade varnat och att
det skrevs på alla j*vla nyheter så blev man ju f1 rädd för man trode att de skulle
ta ner hela fb men egentligen så tänkte de ju bara hacka någras konton !?
Sitter här som ett frågetecken lixom ! ;P Men vad tycker ni ?

Bloggar mer senare, PÖSS ! ;D

 


YES BABYY ! ;D

Elza uppdaterar min design ! Det är därför min blogg ser HELT fuckad ut ! ;P Men som sagt ni får stå ut tills den är klar ! (Det är hon som har gjort header & design så fråga henne så får ni säkert ett svar !)
PÖSS ;D

Hemma & mummsar på lite CUPCAKES ! ^_^

Hejjsan !
Vet, har nt bloggat mycket alls mkt men ska förklara mej såklart ! '-' Men min mobil är på lagning för att man nt kunde blogga och sånt och var ju hos Hanna och slagga där i tre dar typ så .. Man kunde ju nt sitta med hennes dator hela tin ! Men fick låna hennes mobil, Bernad och blogga på ! ^_^ Men som jag skrev i i förra inlägget så har jag bakat CUPCAKES !! Sitter och mummsar nu men har bara EN bild eftersom min mobil är pålagning och Hanna har bara laggt upp en bild på fb .. :/
Bloggar mer senare, puss ♥





Lunch ! :D


Har ätit lunch för någon timme sen. Sen gick vi ut och åkte rollerblades och nu kom vi hem och äter lite små saker ! ^_^

Nu ska vi iaf köpa in grejjor till cupcakes som vi ska göra oss mätta på ! ;) 12 ivar !! Lägger upp bilder sen, puss !

Bilder från idag !


Morgon trött 👎

God morgon !
Har precis vaknat breve den VARMASTE tjejen ever ! :P Så jävla varm hon är ! ;) Det var seriöst typ 30 grader i sängen ikväll ! Ojjsan, lite misstolk men who cares ?! Är så jävla morgon trött just nu .. Nt kul asså !! -.-

Men idag då hade vi tänkt ut några planer att vara ned Nelly eftersom hon tkr att vi dissar henne (jag &Hanna) och så ska vi träffa skönaste Limpan ! ;D Men hon beter sej lite wierd just nu tkr man ju .. Hon skriver på sin blogg att det är bara vi TRE som ska vara ? Och nt Hanna !? Alltså bara Nelly, jag & Limpan ?! För att hon och Hanna bråkade förut men sen är det hon som säger förlåt ? Men det kommer nt bli så lätt att lösa för hennes mobil är brejkad så hon kan man nt få tag i ?! Men det får vi väl fixa på fb ! Haha bästa : jag ska in i duschen men sitter på en pall medans Hanna ligger på golvet i badrummet med pyjamas och täcke ! ;D

 


Wtf ?

 

En "Anonym" skicka en kommentar som jag nt fattar vad hon/han menar ?! De var nya och gör det vardagligen men du kanske menar att jag lägger upp mer bilder !? Elr så ville du vara lite ''cool'' ?! Aja .. du som kommenterade det här så kan du förklara dej. 
God natt, puss ..

 

 


Sova över party hos Hanna ! ;P

Hejjsan !
Sry hör non blogging.com ! ;P Har varit med kompisar hela dan och vaknade typ 11 så .. Men har iaf vart med Hanna, Melvin, Noah, Kevin, Palle & Moa och vi hade så fkn kul asså ! ;) Men den här killen Kevin haffa mej på fb för några dagar sen och har gjort det tills nu. Han ba "kan vi nt träffas ? Imorgon ?" och så kan man ju nt ba "vah ? Vrf skulle jag ?" så träffade hnm idag och han sa nt så mkt ..

Men nu är jag hemma hos Hanna där jag ska slagga ! Lite party ni vet ;) Var precis ute och åkte rollerblades som var JÄVLIGT roligt ! ;D Så lite bilder från det och från igår ! ;P



 

 


Brunett/ginger elr svart ?!

Hejjsan !
Sorry för dålig uppdatering men har tyvär varit lite ''upptagen'' med allt som har hänt .. ;P Men skit rolig/fuckad grej som hände mej & Hanna idag ! Jag skulle sova hos henne och hon bor ju i Gubbängen så vi åkte till Slussen och skulle ta "Farsta Strand" men den kom precis så vi sprang ner och jag var den ända som hann i in så Hanna bara drog där och ba "aha, okej .." haha !! Ni skulle sett hennes min asså ! ;P Men då så åkte jag själv till Gubbängen för att jag trodde att hon skulle ta nästa så att vi skulle mötas i Gubbängen men då så stannade hon kvar och åkte fram & tillbaks typ 10 gånger !? Alltså till Medborgarplatsen och tillbaka till Slussen SKIT länge !? Pusst asså .. ;/ Men nu är frågan, passar jag i svart ?? Skriv/kommentera ! Har tänkt färga håret och ögon brynen till svart ! Har precis målat ögonbrynen svarta och Hanna ska precis fixa mitt hår svart på typ nån booth grej !? Men här kommer ego pic + svart hårig ! Bloggar mer imorgon, puss !


Ingång/Utgång !?

Hejjsan !
Kom precis hem från att vara ute med Sally (min hund). Så det är min ingång och nu ska jag ut igen och träffa Palle & Hanna som är på väg till Söder. Så det blir min utgång ! ;P Men funderar på att ringa några andra så det nt bara blir vi tre .. Men Mia är säkert på Söder med hennes kompisar så vill träffa henne ! Men hon är typ sur på mej fast jag nt vet vrf ?! Hon kommenterade så här :
E du sjuk *?
Falska person , vadå vinna linton ?
Vi gillar inte NÅGON av er längre , så '' VINN '' honom , jag bryr mig inte.
Om mitt inlägg ''1 November'' ?! Jag skrev ju nt ens nära så ?! Fattar nada !? Men Palle ringde precis och sa att vi tre skulle mötas nu vid Sofia så måsta dra typ nu .. Men hoppas man träffar henne ! :D (Mia) 

Bloggar mer senare, puss !



HAAH ! Made by ME bitches -.-

Don't like me ? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck .


Frulle ! :P

Hejjsan !
Vaknade SKIT sent !! För en halv timme sen vaknade jag helt själv i sängen och Elza satt med datorn !? Alltså vi fixar hennes rum nu så hon ligger breve mej sålänge ! :P Men ska vara med Mary, Tindra & en kille som heter Kevin som haffar mej på fb så J*VLA HÅRT ! ;) Men vet nt vad man ska göra om man nt orkar Sofia barn och sånt .. :/ VILL VARA MED MINA KULTBARN !! :P (Nelly dåh ..) Men fårr nt tag i Tindra och Mary skulle plugga så hon kunde kanske nt så vet nt om jag ska ringa typ Nelly och vara med henne och Kevin ?! Men får tänka lite .. Men har iaf precis ätit frulle ..Bloggar mer senare, puss !

God natt !

Sov gott .. är skit trött och ska upp ganska tidigt imorgon så
BYE BYE, PUSS ! ;)




Hemma igen ! ♥

Hejjsan !
Kom hem för länge sen men tänkte berätta om min dag !
Som sagt var jag ute med Lovisa, Mary & Tindra, vi var till Hollister och sen
tillbaka .. ORKAR NT SKRIVA !
Aja.. blir lite ego pic istället ..
-Love my computer-



Vill ha !

Hejjsan !
Är så j*vl needig idag ! Alltså med kläder !
Men aja ..
Nu chilllar man i sängen ! Har krypit ner i sängen och väntar på att pappa blir klar med min smoothie !
Bloggar mer sen, puss !

Café brasco ! ;P

Sitter på Café Brasco nu med Lovisa, Mary & Tindra ! Ska gå snart till nån park elr nåt ! Puss !

 


Utgång

Hejjsan !
Vaknade för en halv timme sen och kom precis ut ur duschen. Ska till ''Café Brasco'' där jag ska möta upp Tindra & Mary och ta specialon Chaì latte ! ;) Så måste skynda mej lite ! Bloggar mer senare, puss !

 


Fuck Face ..


Rubrik ?

Asså serre -.-
Det här är nt roligt har blivit kär i detta vackra skönheter ! ;O
Specielt Angelina Jolie ! -.- Stört läcker & har världens bästa roller som
tex i ''Salt & Mr & Mrs Smith'' ! Men nu ska jag ordn en smootie till mitt sexiga jag ! ;)
PUSS !



Julmust elr Coca coola ?

Hejjsan !
Sitter och dricker Julmust och jag tror jag är kär !!!
Elr, jag vet ! ;) Världens godaste dricka ! Tänker dricka mämgder
till jul ! Jag föredrar iaf Julmust !! Men vad tkr ni är godast ? Julmust elr Coca Coola ?

..


^_^


Hemma igen ! ♥

Hejjsan !
Kom precis hem & sitter här med Mary i sängen och lyssnar på min nya favo låt !
Har förresten fått en ny oxå så har två ! Stolt man är ;) Alltså :
Hangover & Make you feel my love ! Typ världens bästa låtar !!
Men nu om min dag :
Först åkte jag, Mary, Hanna & Melvin till ringen där vi träffade Linton. Vi hade bestämt att vi skulle titta på Saw 1 fast jag, Linton & Melvin redan hade sätt den men alla ville titta på skräck film så .. Men först hängde vi lite i själva ''centrum'' där vi typ tjata på Linton som var f1 dryg han ba i telefon ''aa, vi tittar på skräck film hemma hos mej :)'' sen ba ''nej, jag vill int !'' ! Dryga j*vel .. ;P Driv* Men då mötte vi Isac (Lintons brorsa) och hans kompisar som var f1 najsiga för de ba ''Vi slutar stalka om du går hem med alla och tittar på filmen ! Du är väl nt för feg ??'' haha ! Så då gick han med oss hem fast vi orkade nt titta på skräck film så vi var inne på datorn .. ;) (Han var ;P) Sen gick vi ut igen och gick in till Kicks där vi testade SKIT många parfymer och sånt ! ;P Och så tog vi på foundation på Linton & Melle och läppglans ! Så sexy asså :P Sen gick vi in på Lindex där vi typ sprayade varandra med ''Brun utan sol'' så alla blev skit bruna tills en j*vla tjej kom som jobbade där och ba ''ni måste betala för den där'' och vi b ''oj, vi visste nt'' haha ! .ASG. Men sen gick Hanna för att hon skulle till Rihanna konserten ikväll som Mary & Melvin oxå skulle så då gick alla. Men Mary hade ju sina saker hemma hos mej så hon hängde med hit och sen tog bussen hem. Så är det Hemma som gäller ! Chill asså ! ;P



Bilder från idag !





Din sko ! ;P



Bloggar mer senare, puss ! ♥

1 November !! ^_^

Hejjsan !
Liggar i sängen breve Mary och chillar framför datorn. Hade tänkt att vara med Linton och kanske några andra restan av dan ! Linton skulle vara med Mia idag men Mary & hon bråkar så vet nt .. :/
Men det är ju Första November ! Som är härligt jue ! ;P Så idag ska vi hare VILLT JAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOWW !! :P

Bloggar mer senare, puss !



^_^


I've gotta ''Hangover'' !!

Hejjsan !
Sitter i soffan & gikar denna fantastigaste låt !! Seriöst bästa !
Men ska gå och dricka te med världens Mary ! ''refresher'' !
Såklart ! Men bloggar mer senare, puss !