Earth hour!..

Earth Hour snart ju! Har nästan glömt haha ;) Ska ni släcka? Det ska jag, man ska ju vara liiiiite miljövänlig ni vet. Stolta så där.. Så alla vet så är det 20.30 - 21.30 :)



Dag 14 - dina närmaste vänner just nu.

Mia Hjärta Isabel, gulligaste bruden med vackraste personligheten. Te amo mi vida ♥
Linn Ester Åström, Sjukt söt och rolig, hennes personlighet lyser på. Te amo mi amor ♥
Vilma Lagerström, snyggast och roligast. Te amo mi todo ♥
Rebecca Neikter, snyggast killar akta er men ändå sjukt snäll. Mi amorcito ♥

Landet ;)

Tja sötiiiiiiiiiiiiisar! Hur mår ni? :D Jag mår i alla fall toppen här hos Mia! Det känns som landet vilket är jättemysigt, de har tänt en eld som vi grillade marshmallows och åt sjukt goda revbensspjäll, ÄLSKA. Vi har gått ut och gjort massa saker nu ska vi tjocka oss med choklate och köra lite sing star ;) Uppdaterar senare.
Kyss ♥



Planerna för idag!

Hej babes ;) Har precis fixat klart mig, vit tröja, plattat hår, lite smycken osv - visar bilder snart! För nu ska jag börja dra mig till Åkerberga, ska slagga hos Mia, hennes pappa bor där, mys! Tror att jag aldrig har varit där eftersom de är ganska nyinflyttade så det ska bli kul. Så vi tittar nog på film och tar det lungt, bara myser :) Hoppas bara att vädret blir bättre och att det är bättre där, så vi kan gå ut. Ska ta en kopp te sen drar jag. Ska försöka uppdatera mycket men vi får se, puss BABES ♥



Godmorgon inlägg!

Godmorgon sweetheart's! ♥ Vaknade nyss och ska ta en dusch, fräscha upp mig och smörja in mig. Sen blir det frukost. Ska kanske slagga hos Mia idag istället och så får vi se om någon annan följer med, puss!


Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.


Black & White Outfit

Jag älskar verkligen den här svarta och vita outfiten. Allt passar så bra tillsammans och allt blir perfekt :) Jag älskar väskan, jackan, skorna och allt! Skulle dö för den här outfiten till lockigt glansigt hår. Visst skulle det bli snyggt!?
♥ Jeans - Dr. Denim ♥ Ballerinaskor - Blowfish ♥ Skinnjacka - Jofama by Kenza ♥ Väska - Don Donna ♥ Linne - Hollister ♥ Nagellack -Chanel ♥ Tröja - H&M ♥

The Vampire Diaries

Hur mår ni? Det blev myskväll ikväll med familjen :) Kollar på The Vampire Diaries, väldigt längesen faktiskt. Men det är ju Let's Dance ikväll, ska ni titta? Ska nog kolla på Simpson's istället.

Dagens låt, Katy Perry - Part Of Me


Skrapan med bebo :*

♥ Hola queridos! ♥
Träffade Rebecca i Gullmars. Sen åkte vi till tc och Rebecca köpte en tröja på Hollister. Jag gick in i affärer och har lagt undan några skinnjackor på Stockholm Leather och JC. Sen åkte vi till Zinken och snackade. Haha asså guuud vad killar är jobbiga!.. Ett par killar som kom fram till oss och typ sökte bråk (?) Men kunde inte slagga hos Mia eller Becca så är lite desperat asså ;) Annars hyr jag film så blr det myskväll med mamma, myyys! Bloggar mer senare, puss!

Hagel?..

Hej sööööötisar! :D Ser ni att det haglar ute? Sjukt roligt men as konstigt jue!? Trodde det skulle bli fint väder men nej nej, det ville Gud inte.. Slutade nyss och ska ringa Rebecca, vi skulle träffas men hon var inte inne på facebook igår och svarade inte på lur. Och så ska jag åka till Söder och träffar Mia. Hon ska till sin pappa som hämtar henne där och jag kanske ska slagga där. Har aldrig vart där faktiskt, det ligger i Åkersbärga så inte så konstigt ;)
Hur ska ni tillbringa eran fredag? Bloggar mer senare, puss!


Home sweat home .. ♥

Hur mår ni? :D Träffade brudarna i tc. Först gick vi till Hollister sen gick vi runt lite. Sen till Espresso House och fikade i några timmar och flummade ;) Sen gick jag hem och hämtade pengar och beställde pizza och passade på att gå till Cafè Brasco och tog en chaì latte, BEROENDE. Nu sitter jag och kollar på Zombieland, sjukt rolig.
Vad har ni gjort idag, sötisar?

Morning :*

Godmorgon babes! :D Ska till skolan nu, ska bara dricka upp mitt te. Efter skolan träffas jag brudarna och vi fikar eller nåt. Bloggar mer senare, puss ;)

Jag behöver

  • Skor
  • Väska
  • Jeans
Skor: Nike Air Max 90, Vita höga Converse
Väska: Nån av de här, alla är från Accent
Jeans: Dr. Denim, Kissy

Shopping från igår :)

Linne från hollister, 129 :-
Shorts från Hollister, 149 :-

Dåligt väder..

Hur mår ni? ♥ Jag mår bra fast blir så less på vädret.. Kom hem nyss och sitter och kollar på PLL. Tog 2:an Sofia från Vilma, visste inte att den gick där. Så nu vet jag att jag bara kan ta 2:an Nortull som går utanför mig till henne, najs! Har börjar kolla in alla nya kollektioner som har kommit ut på alla affärer. Så himla fina och starka färger! :D Alla vår och sommar kollektionerna har ju kommit ut så shoppingkänslan stiger ju. Haha shopping är ju en hobby för mig.. Så måste ut och shoppa ;)

JAG OCH VILMA - Call Me Maybe

VI HAR ROOOOOLIGT! :D

@ Vilmas crib

HOLA AMIGOS! Wazuup? :)
Dejtar datorn här hemma hos finaste bruden Vilma. Vi träffades utanför Hollister, som vanligt, klockan fyra. Sen gick vi hem till henne och har ätit våfflor och tchillat ;) Nu diggar vi till låtar med våra mustarscher (stavning). Sorry för dålig update och så men ni får ju ett inlägg nu! :D

Min dag - Fika och snack :)

Hej sööötisar! :D Sitter hos Vilma. Linn har precis gått och vi ska äta SUSHI ♥ Sen måste jag tagga. Men tänkte i alla fall berätta om dagen:
Först träffade jag Linn och Vilma, min brudar, med Frida klockan tre utanför Holister. Jag köpte lite saker som jag visar när jag kommer hem. Sen gick vi till McDonalds och Frida gick hem. Sen gick vi till Espresso House och fika och snackade i cirka två - tre timmar, ÄLSKA TJEJSNACK! Sen åkte vi till Vilma.
Gammalbild

Pannkakor till lunch! :)

Wazuup? :D Gissa vad jag fick till lunch!? Pannkakor, lyx! Sitter i alla fall på lektion just nu. Den är snart slut sen är det bara en lektion kvar tills jag slutar.

Våfflor

Godmorgon lovers! Har ätit våfflor till frukost idag, jättegott! Nu ska jag börja dra till skolan i alla fall. Slutar halv tre då jag åker till Hollister för att möta Vilma och Linn. BBloggar mer senare, puuuuus

Justin Bieber - Boyfriend

Har ni hört Justin Biebers nya låt? Tog jättelång tid att hitta orginalet på youtube men hittade den tillslut. Tycker den var sjukt bra och en liten variering mellan hans andra låtar. Lyssna på hela, då blir den mycket bättre! Vad tyckte ni om låten? :)

Eminem, KÄRLEK & RESPEKT


Dagens citat


Sometimes it's easier to say that everything's alright, than explain all the reasons why it isn't.



This or that #2

hund/katt?
sång/dans?
michael jackson/whitney houston?
lml/fml?
hund/katt
sång/dans
michael jackson/whitney houston
lml/fml


Kommentera vad jag ska göra nästa gång! :)

Tillbaks från dansen

DAGEN: Gick till skolan som vanligt och slutade tio i tre då jag gick hem. Då kollade jag på tv och fixade lite saker, skulle egentligen träffa Mia men glömde bort att jag hade dans. Så fick skynda mig till dansen. Sen slutade jag och nu är jag här :)

Min dag i ett snabbt format. Nu sitter jag och kollar på tevèn men ska snart kolla på PLL med syrran. Vad har ni gjort idag? ♥

Snabbt inlägg!

Hej söööötisar, hur mår ni? :D Och godmorgon föresten! Startade dagen med en smoothie och nu ska jag dra. Så bloggar mer senare, puss!



Morgon!

Godmorgon älsklingar! :D Vaknade runt nio av ljuset och nu har vi ätit. Så vi ska ut och springa nu! Jasper bakar kakor nu som vi ska sälja för att få lite para ;) Sen drar vi till Söder för att möta upp Cocarano och Elias. Så vi har hela dagen planerad, vad ska ni göra då?


Dagens låt, Starships - Nicki Minaj ♥


Lördagskväll

Hur mår ni nu på lördagskvällen? :D Har tagit bort mitt lilla deppmood så nu mår jag toppen här med brudarna! Vi ska kolla på Happy Feet eftersom jag inte vågar kolla på en skräckfilm :$ Ska sätta på mig myskläder och dyka ner i sängen nu så hörs imorgon och ha en fortsatt bra lördagskväll babes! ♥

..

Minnen kan aldrig glömmas, i alla fall inte de jag har med dig.

Detta fält måste fyllas i

Hola babes! :) Sitter med brudarna. Vi ska ut snart och spela fotboll eller nåt. Sen kollar vi på film. Haha, vad intressant jag är!.. Men bloggar mer senare, puss!


Till Huddinge, taggad!

Har precis gjort mig fräsch, duschat och smörjt in mig. Det blev en timmes joggning genom hela Söder. Ska åka till Huddinge och möta upp Mia och Rebecca. Ska slagga där också så vi ska ha det najs! :D Bloggar mer senare, puss!



Utgång - Springa!


Godmorgon världens bästa bloggläsare! Har tagit på mig springkläder och ska ut och springa snart :D
Sen tar jag en dusch och möter upp några sen ikväll blir det fiesta! Victor håller den, men vet inte om jag ska gå. Det beror på vilka andra som ska gå. Men hans fester brukar vara awasome! Den ska hållas på en fritidsgård i dalen med DJ och allt. Ska ringa runt lite och fråga några går ut och springer nu. Bjuder på en liten osminkad brud där i bilden ;)




''Har du några filmtips ? Skulle bli jätte tacksam !''

Fick en kommentar, ''Har du några filmtips ? Skulle bli jätte tacksam !''. Så tog några filmer som jag tycker är bra. Action och tjejfilm är min smak i film, enjoy! :)

Dagens citat


- People change, things go wrong. Shit happens, life goes on.

Fact.

Det här är så himla sant! Jag har gröna ögon och känner verkligen igen mig.

Fredag!

Kom precis hem och tänkte berätta om dagen:

Mötte upp Vilma vid tre i Medborgarplatsen och vi gick runt lite vid hennes skola, var ute mycket eftersom solen sken så fint. Vi träffa några på vägen och så. Tänkte gå på en fest men vi orkade inte så vi gick till Folkunga gatan och upp för ett berg och gick in på nån trädgård bara för att ;) Halv sex mötte vi upp hennes pappa och Moa och Mirell och hon tog navelpiercing.

Hur går eran fredag? :) Sitter och käkar godis som mamma köpte för hundra spenn! Bjuder också på en bild, har lite vågigt hår om ni märkte det. Tänkte att det passade med det härliga vädret. HISS/DISS?



Vilma har tagit navelpiercing!

Hej älsklingar! Är i Skrapan med Vilma, hon har precis tagit navelpiercing! Så sjukt snyggt, Mirell och Moa gick precis. Tror jag var mer nervös än henne när hon började blöda och allt! Trodde fan att jag skulle däcka asså guud!.. Och hon hade inte ens bedövning och hon börja inte ens böla :o men bloggar mer när jag kommer hem, puss!

Film i skolan :')

Hej sötisar, hur mår ni? :D
Är jätteglad! Vi ska kolla på film på engelskan, Happy Feet eller Yes Man. Har sett Yes Man jätte många gånger men vet inte om jag har sett Happy Feet. Slutar tjugo över ett idag så uppdaterar senare.

Fin vårbild!

Morgon sweetheart's!

Godmorgon! Har fixat i ordning mig och ska gå till skolan. Hann inte springa för jag hörde inte alarmet så gör det ikväll :) Ska träffa Vilma efter skolan, ska följa med henne när hon tar navelpiercing *EXATED* Fick inte sova hos nån på hela helgen eftersom jag drog till Mia och slaggade där fast jag verkligen inte fick!.. Hoppas i alla fall ni får en bra dag, puss!


Duckface


This or that #1

bh/trosor
boxer/vanliga/string
iPhone 4S/dator
h&m/hollister
jeans/mjukisbyxor

Kommentera vad jag ska göra nästa gång! :)


Fiesta! + outfit

Hej älsklingar, wazuup? ;) Kom hem nyss och dejtar datorn för tillfället. Var hos Vilma lite som sagt, sen drog vi till Mariatorget och jogga i en halv timme. Sen ringde vi Linn och träffa henne halv sju för hon skulle på fest så vi hänka. Vi var där i cirka en och en halv timme eller mer sen blev mamma orolig för att jag inte svarade så jag och Vilma åkte hem :) Sjukt skön fest btw, träffa jättemånga och dansade. Nu ska jag förbereda kläder för morgon joggingen. Ska gå upp klockan sex och gå och springa sen duscha av mig.
Tröja - Hollister
Byxor - Cheap Monday

Snabb fika :)

Hej älsklingar! Hur mår ni? :D Jag sitter hos Vilma med Laura (hon är bäst /Laura ,Vilma är egentligen bäääääst). Gick och träffade de efter skolan så gick vi till Cafè Brasco ch tog en liten fika. Sen gick vi till en tjejs skola för att det har hänt nåt och så.. Sen gick vi hem till Vilma. Vi tog inte tuben nån ända gång *stolt* Men ska springa ikväll så att jag blir lite smalare ;) Haha nej men ska nog börja göra det varje kväll eller varje morgon. Men lägger upp bilder från idag senare, puss


Arkivbild


HAHA


HISS

Hissar » Älskar Air Max! Tyckte de var tant skor förut men när jag testade ett par blev jag helt kär ❤ 



Min dag - snack och mat :)

Hej älsklingar! Saknat att blogga idag, haft dålig update men tänkte ta dagen:
Gick och mötte upp Rebecca i Gullmarsplan direkt efter skolan. Mia kunde inte. Vi åkte hem till henne och hämtade pengar sen åkte vi till Götgatsbacken och gick i affärer. Jag la undan en massa snygga kläder som jag ska köpa imorgon tror jag :D Sen åkte vi till Örnsberga och tog en pizza. Sen gick vi till henne eftersom det bara är en station så vi passade på. sen åkte jag vid åtta.
A det var typ dagen, nu sitter jag och kollar på en film.



Älskar dig min livsglädje 

Min morgon

Godmorgon sööööötisar! :D Hur har eran morgon varit? Min har och är fortfarande toppen! Gick upp 06.45 och duschade. Och sen har jag haft 40 min på mig att göra iordning mig. Det är mycket för mig så det är chill ;) Sitter i alla fall och äter frukost och ska snart gå. Sen efter skolan kommer Mia och Rebecca till min skola så går vi och gör nåt. Puss!


Frågesport med älskling..

Sitter och har frågesport med Rebecca min älskling ❤ Ska börja fixa mig, ska lägga mig tidigt idag. Då blir jag jättepigg imorgon! :) Tittar också på BB på datorn som slutar snart så godnatt sålänge. Hoppas ni får er skönhetssömn som jag ska få nu ;)



Adda mig på facebook!


Vårdagjämning + semlor

Shoo sweetheart's! Hur mår ni? :D Idag är det vårdagjämningen 2012 så nu får man äta semlor! Så ska gå och köpa semlor snart och passa på att ta ut min månadspeng. Kom em vid fem för ingen kunde träffas :( Tisdag är en dag som verkligen alla har aktiviteter på!.. Och hade inte numret till Vilma som jag ville träffa. Kollar i alla fall på Simpsons just nu, egentligen skulle jag plugga men glömde matteboken i skolan. Bjuder på en liten bild!



Alva tipsar!


ACO FACE/BODY fuktcreme
Är en salva för torr hud eller irriterad. Jag har det till ansiktet men man kan också ha det på kroppen. Den är verkligen bäst! Jag har två prudukter från ACO, den här och en annan som heter nånting ''fuktgivande'' eller nåt. Den är också jättebra. Jag brukar ha lite bebis olja på ansikte först sen brukar jag ta nån av de, då blir huden extra len och inte alls torr. Finns att köpa på apoteket, rekomenderar till 100!


Lunchrast

Hola amigos!
Har lunchrast nu i 45 min, skönt! Sitter och äter min bulle just nu sokm jag köpte på Pressbyrån imorse. Hahah, inte så bra eftersom jag inte ska äta onyttigt men vem kan hjälpa det!? ;) Men hade i alla fall tänkt att ha ett godislöfte ett tag tror jag. Då får jag pengar och kanske min drömkropp. Kanske tjatar ut ''drömkropp, nyttig mat, onyttig'' och sånt men ska verkligen börja försöka.


Vill ha den här kroppen, så himla fin!

Bild från imorse


Godmorgon babes!



Hur mår ni?
Jag mår i alla fall toppen! :D Sitter och äter min hälso frukost. Tog lite vindruvor idag också för att få en liten bättre start på morgonen. Börjar 08.50 så har lite tid, idag ska jag nog träffa några efter skolan. Vet inte vilka men vill nog gå och fika någonstans om det blir lite bättre väder :) Det snöade nyss ju, om ni märte!? Och nu slutade det så hoppas det blir såhär resten av dagen. Måste tagga, puss!

Dåligt väder?

Märkte ni att det snöade imorse? Trodde det var över med över med kylan men nej nej.. Men sen blev det varmare sol? Hoppas det bli vår snart, saknar det som faan. Sista inlägget för idag i alla fall så bjuder på en sista bild, godnatt! 



Outfit :)

Tjocktröja - H&M
Linne/magtröja - My Wear
Tights - H&M
+ jacka till det :)

Dag 13 - något du ska göra i sommar.

Var inte där förra året för var på landet så längtar extra mycket! Älskar grönan, det är man får alla minnen och har det roligt. Kärlek! 

WILD ONES


Hälso macka

Hej sötisar, har ni haft en bra dag? :D
Efter skolan var jag kvar till fyra ungefär. Sen drog jag hem och kollade på PLL och laga Chaite och en hälso macka ;) Allt sådär perfekt som det ska vara. Hade i alla fall tänkt börja äta lite nyttigare eftersom jag vill hinna få min drömkropp till Beach 2012. Ska också börja springa när det blir lite varmare.

Hur kan jag leva?

Min facebook funkar inte på min mobil, hur kan jag leva??? :(
Jävla cp mobil asså shit! Det är därför ni inte får så många bilder - det går inte att ladda upp bilder på facebook.. Måste fixa det för det är så j*vla tråkigt på lektionerna :(


In tha school

Sitter i bibblan :) Har rast och börjar om fem min, så snabbt inlägg! Hmm inte mycket att blogga om.. Juste! Jag har inget lås på mitt skåp för jag knippsade av det - var på lektion och när vi har slutat sitter mitt skåp öppet och sakerna som var i min jacka ligger utspridda men inget taget förutom mitt tuggumi?..


Bild från igår

MAT!


Sunday

Kom hem för cirka två timmar sen. Har haft en jättebra dag med Mia, Rebecca och Nelly. Vi träffade Nelly i Huddinge C och vardär lite, sen gick hon. Då åkte vi till Isaac men han var inte hemma så vi gick till nån randoms studsmatta, haha de var inte hemma ;) Sen gick vi hem till Mia och jag och Rebecca åkte hem. Sitter och kollar på Äkta människor.

Dagens Citat

-När jag tittar ser jag dig, när jag blundar ser dig och mig.. 

Dagens låt, Chris Martin - Paper Loving


Godmorgon sweetheart's!..

Godmorgon sweetheart's 
Vaknade av att Mia satt på min stol som jag skulle ha fötterna på -.- Hahah, nej men vi kollade på en film igår - In her Shoes. Den var jättebra så den får 4/5 och rekomenderas, dock orkar jag inte berätta om den men trailer kommer där nere. Vet inte vad vi ska göra idag.. Tror vi åker till Huddinge C eller nånting sånt, vi får se. Puss!





Av Rebecca - RIIING!

Fick en ring av Rebecca, sjukt snygg!

Asså vad fin bild ;)

Nånting tror jag!?

Sitter och kollar på roliga videoklipp med Mia, Rebecca och Isaac. Sminkade precis Isaac, hahahha! ;) Men vi kom i alla fall hem vis su tiden från Huddinge C. Så åt vi sen kom Isaac och vi har typ chillat och så!.. Nu knullar de i sängen:
-HAHHAHA

Skapat blogg med Mary :')

Skapat en blogg med Mary men komme fortfarande blogga på den här. Men kollla, följ - http://alvaomarys.blogg.se/

@ Rebecca's crib

Hola! :D Kom precis hem till Becca för att hämta kläder för hon och jag ska slagga hos Mia igen.

Vi var i Huddinge C lite innan vi tog bussen mot Skärholmen där vi tog tuben till Axelsberg. Sen ska vi kanske till mig och hämta kläder, men glömde mina nycklar hos Mia så om hon är hemma så.. Köpte en liten body splash som lukta sjukt gott men visar sen, puss!

HOLA AMIGOS

Hej på er! :)
Vi vaknae runt nio och åt frukost och så. Nu har vi tittat på en jätte sorlig film med som heter A better Life som får 5/5 stjärnor. Den var jättebra men orkar inte berätta om den så trailer kommer där nere. Nu ska vi ut och träffa Isaac och Timmy, vi ska lallalaa. Aa, bloggar mer senare och en cover kanske kommer upp sen men sålänge - puss! 



Hahahah, vad bra! (Y)


The most beautiful makeup a girl can wear is a smile.


Sex and the city, sleepy!

Godnatt, tror jag! ;)
Vi har precis kollat på Sex and the city som man har sett ganska många gånger men den är alltid lika bra. Rebecca och Mia somnade hela tiden så jag slog de, duktig flicka Alva ;) Vi fick två glassar i var förut av hennes låtsaspappa Rille. Fett snällt!.. Asså vad interessanta saker jag skriver om, nej men vi får se vad vi gör next. Puss!
Haha! Fina Rebecca..

dag 12 - gammal bild på dig själv.

2010 i Mars

Fixad design!

Har (Mest Rebecca) fixat designen lite, vad tycks? Om ni inte ser den tryck på F5 :)



TBX

Kom precis tillbaks, var ute med Rebecca och Mia och träffa Isaac och gick till Hemköp. Köpte lite chips och smått och gott ;) Vi spelade fotboll och så fastnade Rebecca i en bebis gunga och satt fast där as länge och vi ringde ambulans och de ba ''Då får ni ringa era föräldrar!'' och la på!? :P Sen när hon hade kommit upp satt jag mig där för att visa att det var as lätt så fastnade ag också, hahhahaah! Men nu är vi hemma och Isaac har gått, bloggar sen 



Dagens låt, Labyrint - Tribulations


- Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så!

Hejjsan! :D Glad tjej här, var kvar på fritids till fem sen åkte jag till Huddinge för att träffa Mia och Rebecca. Bråk med mamma förut innan jag kom till Huddinge för fick inte för nåt som har hänt för längesen. Vill sova här men kanske får, ska tjata lite ;) Vi har precis ätit nu och lyssnar på musik. Bloggar senare, puss 



dag 11 - bild på mig och min bästa vän.


Slaggar hos Mary!

Slaggar hos Mary. Becca har gått och vi ska äta middag snart, bloggar sen ❤

At Mary's place

Hej på er! :D Hur mår ni?

Gick och träffade Rebecca 14.20 i slussen och sen tagga vi till Mary och kollade på film, säg att du älskar mig. Så himla bra! Svensk film från 2005 som jag har sett nån gång och nu ville de se den. Det handlar om en tjej som blir våldtagen av två killar och hennes liv och konsekvenserna hon får efter det. 5/5 stjärnor, sjukt bra och rekomenderar den! Men vi har i alla fall degat i sängen framför datorn. Nu ska Becca gå och jag och Mary ska äta.. Vet inte om jag ska slagga här eller hon kanske slagga hos mig men vi får se, bloggar mer senare. Puss! ❤

Taggar till skolan nu, puss!


dag 10 - tilfällig bild på dig själv.

-osminkad-

Bäst som alltid ;**

Easy A slut nu, bäst som vanligt! Blir alltid så glad (mest haipad (stavning)) efter varje bra film :D Imorgon ska jag träffa min efterlänktade bebis Rebecca och kanske min älskling som har varit sjuk fast inte helt frisk än, Mary, krya gumman! Venne vad vi ska göra men ska i alla fall möta henne i slussen 14.20. Men ska i alla fall börja fixa mig inför sängen nu så godnatt och puss.

Dagens citat

Berätta för en tjej att hon är vacker och hon tror på det för en stund,
berätta för en tjej att hon är ful och hon tror på det livet ut.

You can try but never stop me!

Shoo sweetheart's Kom hem för en stund sen och sitter och äter blockchoklad för at jag är bara liiite forever alone. Haha, sitter här ensam i min lägenhet och äter blockchoklad ;) I alla fall, som sagt hade jag inga planer idag så stannade kvar i skolan och körde monopol. Jättefint väder idag btw, solen sken och det var varmt men blåsten förstörde allt ;'(

Nu ska jag kolla på Easy A för typ tredje gången för att den är så jävla bra och rolig! Bloggar mer senare,
Kyss  

Bjuder stort! Fuldag.se


jdkhfjsa

Sanbb update - Har precis ätit lunch och ska ha riktingslinjerna nu, dans, sång och musik. As nice på dansen just nu men måste gå, puss :*
Bild från helgen, suddig btw

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! :D Pigg tjej här, är klar med allt ska gå till skolan men först en smoothie med frukt. Sjuukt gott! Har i alla fall inga planer för idag.. Ska nog vara på skolan eller gå hem ;)

Går och lägger mig nu :*


Sov gott sötisar :D Haft en jättebra dag, har ni? Blir sista inlägget för mig idag. Ska dricka lite te nu sen lägger jag mig. Sov så gott bästa läsare 


Har ni märkt?..

Att ''Sean den första'' är 7:a på ''Tracks'' och albumet ''Sean den första'' är 3:a på ''Albums'' på Spotify? Sjukt asså, att Sverige lyssnar på sån skit tycker fan Sean ''Banan'' är en skam för Sverige. Sure, han är rolig som fan men att vara med i Melodifestivalen med den låten - skärp dig! Bara min åsikt..

Länkbyte - Linn Ester Åström

Länkbyte med awasome tjej, Linn Ester Åström @fb. Grym blogg och sötast i världen, hoppas ni tar er tid och läser ↓
*KLICK* *KLICK*

Rubrikjävel

Hej på er! Sitter i Skrapan med Vilma på dStore. Träffa Linton vid 4 sen vid 6 träffade jag Vilma och Natan som precis gick. Linton skulle vara hemma 6 så han är hemma, haha mammas pojke! ;) Nej men ska hem snart också för att Elza och hennes kompis ska köpa pizza och om jag inte är hemma 19.30 så får jag ingen mat :P Bloggar mer senare, puss 




MIN DROG ♥ train


DAGENS

Jeansväst - MQ
Tjocktröja - Cubus
Grått linne under - JC
Leggings - H&M

Hahahha va gullig, min Rebecca Neikter


Biljetter köpta!

Biljetter bokade till resa till Kreta i en vecka, wihoo! Ska sola och bada så himla mycket! Det var jättelänge sen jag var utomlands och nu ska jag på en härlig semester om exakt 66 dagar ;) Vi ska bo på ett jättefint hotell med pool utanför och en härlig känsla, längtar redan 


Bild på Kreta dock inte på mitt hotell men lägger upp bilder på det när mamma kommer hem

Home sweat home .. ❤

Hej sötaste bloggläsare! Kom nyss hem från min dans och är jätte glad idag, tog en promenad i de 12 graderna som Stockholm har idag. Snacka om vårkänslor, OHJA :D Kunde därimot inte träffa Linton idag eftersom jag hade dans, diss igen ;) Nejdå hoppas bara inte han blev sur!.. Ska äta nu i alla fall så bloggar mer senare, kyss :*


Facelook där också

På matte lektion

Hej på er! Sitter på matte lektion just nu. Hade jättestressig morgon men nu är det bra :) Det luktar paj i hela skolan för det bakar på hemkunskapen, mums.. Men ska i alla fall kanske träffa Linton idag för kunde ju inte träffas igår som vi hade bestämt. Men måste gå nu. Bloggar mer senare, puss




Godmorgon sweetheart's ❤

Godmorgon! Vaknade tio över åtta och ska gå nu!..
Kyss :*
 


Till Uppsala

Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt idag för gick och la mig jättetidigt igår. Ska till Uppsala snart, morfar är jättedålig och är yr så kommer inte träffa några idag. Jag har ju land där och min mormor och morfar bor där. Han kan ju dö och då vill mamma att vi spenderar några timmar med honom istället för att göra det på sjukhuset, om han kommer dit :( Så tror inte det blir mycket bloggning idag.. Men om jag hinner ikväll så bloggar jag nog, puss 



Loreen vann

Tycker hon var jättebra och hennes röst, jag dör! Men hennes dans var lite läskig :o Men tyckte Ulrik, Danny och Loreen var bäst, vad tyckte ni? Kommentera!



Kvällens planer

Tja alla, allt bra med er?! :D Allt bra med mig i alla fall, har haft en super dag med Linton, Noah och Hanna, vi gick till Hannas gamla skola (Gubbängs skolan, typ) och hängde där och hade roligt. Sen åkte jag och Linton från gb (mitt nya ord för gubbängen) och snackade lite på tuben ;) Hade tänkt slagga hos Hanna men hon kunde inte så det blir väl mys framför tevèn, finalen har ju kommit till Melodifestivalen. Jag har inte sett någon gång bara ett uppträdande som var Ulrik ♥ Men man måste ju se finalen för att inte vara för redard.. Och nu ska man äta pizza, kan det bli bättre ;) Bloggar mer senare, puss.
Hehe, suddig bild på Linton och Hanna

haahahaha Linton i mittenbena ;)

Just nu, älskar dig obeskrivligt syster 

Träffa Linton, Noah & Hanna :')

Hej på er! Ska möta upp Linton i Skanstull för han är så lat och sen drar vi till Gubbängen där vi ska träffa Noah och Hanna för de orkade inte komma till Söder, L-A-T-A-! Men aja, vi ska nog inte göra så mycket bara ''tchilla'' som jag säger ;) Blogger mer när jag kommer hem, puss 



Thomas Rusiak & Nimo - Shoo Bre soundtrack "Tro, hopp, kontanter"

Grym låt och text, har sett filmen som var jättebra men för er som inte har sett den så kan ni faktiskt lyssna på texten. Den handlar om hela filmen, grym!

Kan inte bli mer mig!

Hahahahha så himla jag asså!

dag 9 - min favorit årstid och varför.

SUMMER SUMMER SUMMER! Sommar är absolut min favo, men vår är ju också jätte bra ;) Men på sommaren är det så varmt och man kan gå med bara t-shirt och shorts, så himla skönt! Bara gå och köpa en glass när som helst. Bara älskar känslan asså, kärlek till sommaren 


Nydesignat!

Tog en ny design. Tycker den blev jätte fin men ville inte byta header, får göra det nån annan gång. Tryck på F5 om ni inte ser den.


HOLA AMIGOS

Hej på er! Vaknade skit tidigt idag, 10.30. Har fixat mig nu och ska träffa Hanna när hon är klar med sitt :) Och då kanske vi möter upp Emmy och Matilda eller några andra. Nu ska jag äta frulle, puss 


next: skaffa drömkroppen

Har velat ha gymkort jätte länge nu!
Mamma och jag har tittat efter det jätte länge men vi har inte hittat nåt där man kan vara 00a, men snart måste man ju börja! Ska träna som faan till beach 2012 och få min drömkropp. Förra och förrförra året var jag jäääättesmal, var som några pinnar och lite kött och blod ;) Men har börjat små äta jätte mycket så. Och om det inte finns några gym så får jag väl komma på något annat, ska ha min jävla drömkropp! Men om nån vet något gym för 00or eller 99or så kommentera verkligen!

Sån här kropp SKA jag ha beach 2012!

Mina favorit parfymer (de jag kom på just nu)

Alyssa Ashley's Vanilla
Luktar väldigt starkt men luktar så himla gott! Väldigt speciell lukt lite mer starkare, finns att köpa på de flesta affärer.
Rihanna's Reb'l Fleur
Reb'l Fleur har en blommig speciell lukt, den är helt fantastiskt! Den har en stark lukt så man bara behöver spruta en gång, finns att köpa på de flesta affärer.
Beyoncè's Pulse
Den är en perfekt blandning av sött och fräscht. Finns att köpa på de flesta affärer.
En av H&M's egna
Vet inte vad den heter men har en sån blå som liktar jätte gott, verkligen älskar den! Lukten är så himla fräsch. Men jätte synd att den är slutsåld :(
So...?
So...? In Love, Fab och Daring finns i kittet. In Love är en väldigt söt och god lukt, Fab luktar blåbär och är min favorit och Daring luktar lite starkare sött men ändå jätte gott! Har inte sett de på många affärer.

Dag 8 - mitt andra namn - och vad jag tycker om det.

ALVA MINNA MAJ PETRONELLA

Minna är mitt andra namn och Maj och Petronella är mina mellan namn. Minna är en av de ''fina'' namnen i mina andra namn/efternamn. Blev döpt till det för mina föräldrar tyckte det var så ''fint och mjukt''.

Tele hittad igen :D

YEES! Tappade ju bort den på  tuben förut och nu har nån lämnat in den till polisen så nu har jag den! WIIIE så behöver inte min jävla stenålders mobil nu :') Har nu 18 missade samtal och 20 sms :P
hahahhahahhaha fiiiiiiiiin


Han


hAHA OMG!..


Still out there? O.o

Did you miss me? ;)


Hehe, har inte orkat blogga på länge nu.. Förlåt fördet har bara inte orkat. Men tänkte berätta lite om min dag i alla fall :) Slutade skolan 13.20 och stannade till 5 med några kompisar, då gick jag hem. Lite kort version och nu vet jag inte om jag ska slagga hos Mary med Becci eller stanna hemma men vi får väl se ♥ Kollar på Playboy Club. Roliiigt, bloggar mer senare puss

Börjar fixa mig nu ♥ ㋡

Ska ju gå i säng tidigt idag så börjar fixa mig nu, tar ju en timme för mig. Ska duscha imorgon och kommer inte orka om jag är trött. Ligger i sängen i en halv timme oftast och då hinner man inte ㋡ Men bloggar mer imorgon, godnatt ♥

Dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Hehe, vet inte riktigt.. Svårt att veta förrens man har det men skulle i alla fall skämma bort mig själv ㋡

Mellanmål & mer :)

Hej babes! Sitter och dricker varm choklad och åt precis min mellis, mjölk med flingor och nu sitter jag och äter solrosfrön. Är som vanligt väldigt trött och kommer nog väckas 04.30 imorgonbitti för Elza ska till romme och ska vara i skolan 06.15.. Jävligt jobbigt men ska dit nästa år i 6:an och tror ändå det ska bli jätte kul, älskar verkligen att åka skidor. I alla fall, har varit en jobbig dag idag. Allt och alla har varit jobbiga och har haft ett dunkade huvud ;'(  Hoppas det blir bättre imorgon, puss ♥


♥ Sleep tight ♥

Ska sova nu, bloggar mer imorgon. Vill inte va så himla trött imorgon, godnatt ♥
Arkivbild, dööö

Dag 6 - hur ska en riktig kompis vara.

En riktig kompis för mig skaa vara en vän som är där för en så fort man behöver en axel och backar en till döden. Den ska vara snäll och förstå och förlåta, hon/han ska ha blåa ögon ~så jag kan ge henne komplemanger, jag älskar blåa ögon~. Den ska kunna träffas när jag vill, aldrig bli dryg eller nåt. Den kompisen skulle jag leva med livet ut ♥



(Y)


Första skoldagen

Första skoldagen idag, kändes trist.. Men det var väl kul att få träffa alla i sin klass igen! Det var helt okej i skolan men villju såklart ha lov. Så slutade cirka 3 och då åt jag mellis sen tagga jag till min street. Sen åkte jag hem. Lugn dag, har inte alls gjort mycket. Är så hilma trött idag.. Jag somna nästan på SO:n och matten :o Måste lägga mig tidigt idag. Bloggar mer senare, puss ♥

fika

Godmorgon!
Vakna vid tolv tiden och har legat i sängen sen dess, lyssnar på musik och facebookar. Ska gå och fika med mamma snart sen kanske jag träffar nån och ser på bio eller nåt. Eller så blir det bara hemma dag.
Som ni ser har jag fixat designen men Elza ska fixa så att den ärlite mer tillhöger så man ser mitt face :) Bloggar mer senare, ska gå och fika med mamma nu :*

Fixat designen nu, hoppas den blev bra! :) Ska sova nu, puss!

_

5 saker



Home

Shoo swetheart's ♥ Andra dagen på hela lovet jag sover hemma, skönt faktiskt :) Klockan sex tog jag och Mary tuben till henne och åt Thai mat ♥ Sen gick jag hem cirka nio nåt sånt. Nu sitter jag framför datorn.. Oc det här med att bloggen är fuckt up -----> ska fixa den men kanske ska byta till en ny blogg för Elza gjorde en ny design och orkar verkligen inte ha ''cutealva'', haha seriöst gjorde den 2010. Men hittade fel på designen som jag ska be Elza fixa det. Stay tuned! ;*



Dagens 2 citat

När jag kollar så ser jag dig, och när jag blundar ser jag dig & mig.
-People change,things go wrong. Shit happens, life goes on..

Dagen

Hej på er! Sov över hos Mary igår med Mia. Rebecca åkte hem klockan åtta. Sen på morgonen åktte jag och Mia hem till mig utan Mary för vi skulle lämna mina väskor hemma hos mig. Sen mötte  vi upp Mary och Linton och var i Skanstull :) Nu är vi i Skrapan och tcillar (som jag säger) och ska träffa några snart, bloggar mer sen ♥


DSTORE

babes! Är här i Skrapan med Rebecca, Mary, Marcus, Oscar och Lucas. Hihi, nej men har inte hunnit blogga. Har varit i Uppsala med Mary och sovit hos henne varje dag hela lovet och ska kanske sova hos henne idag igen med några andra :) Men små detaljer och bilder får ni sen, min mobbe är borta ;'( Och kommer nog inte blogga hos Mary. Men om jag inte hittar min mobbe ska jag få mammas (ganska ny, experia arc) mobbe så får hon sin gamla sop Sony Eriksson. Har haft fullt upp och så och bloggen är heeelt fuckt up för Elza gjorde en design till mig som inte funka och sen har hon inte fixat det.. Men bloggar mer senare, puss!