Maj brasa!

Hej sötnosar! :D Är hos Latifa med Millen, båda ska slagga här, mys ju! Har varit på maj brasa med Latifa, Millen, Natalie, Amanda, Yosra och massa mer.. Vi tog bussen från bagis till Enskede ip och gick lite så kom vi till majbrasan. Vi träffade massor där och gick runt och bara hade kul :)
Hoppas ni hade jättekul babes, precis som jag, puss! Bjuder på en ful osminkad bild

 


Svar på kommentarer

Svar: Min syrra har fixat hela min design så jag vet ingenting men fråga henne så får du säkert svar! :)

Svar: Senast jag vägde mig vägde jag 34 kg men jag har ju tränat på sistone så jag vet inte.
Jag tror nog att Tilt är min favorit attraktion på Grönalund, älskar verkligen den! Hoppas du fick svar på din fråga, sötis.

Svar: Senast jag mätte mig var jag 1, 48 hihi vilken liten kortis ^_^  Tack och hoppas du fick svar på din fråga!

Svar: Victor, som jag skrev om i det inlägget känner jag för att han går i samma skola och Carl känner jag igenom Vilma som är barndomskompis med honom. Jag såg Linn i Skanstull med Linton som visste vem hon var så han ba ''Kolla! Där går Linn Ester Åström'' så jag adda henne på facebook så chattade vi och bestämde att vi skulle träffas! :)
'
Hoppas ni fick svar på alla era frågor sötisar, puss!

GODMORGON babes

Vaknade precis och sitter och äter frukost, ska fixa mig snart. Har lite planer idag och så men först av allt ska jag till Vilma nu och så fixar vi oss, mys! ;) Sen vid 5, 4 tiden så ska jag på Maj brasa med Amanda och Natalie. Det var jätte längesen jag var på Maj brasa så det är najs! Ska kanske träffa Latifa också men vet inte när.
Förlåt för jätte dåligdåligdålig uppdatering, babes! Var i Uppsala igår och hade inte tillgång till en dator eller en mobil med internet men kanske kör in lite tidinställda inlägg till igår.
Hörs senare PUUUUSS
¨
image description

Godnatt

Bloggar imorgon


Skuggning av Latifa

HISS/DISS?

 


Hemma

Hej babes! Kom hem för cirka 1 timme sen från Latifa. Jag träffa Amanda i bagis 5 sen gick vi hem till Latifa 1 halv timme senare :) Hon sminkade mig jättefint, skuggning - visar senare! De gjorde en status "om 10 gillar knäcker vi ett rått ägg och dricker".. men Amanda orka inte så jag och Latifa gjorde. Så himla äckligt, kunde inte dricka nånting så vi åt en stor sked med kakao. Ingen bra idé heller.. I alla fall! Åkte därifrån 21.30, cirka. Det var min dag,
vad har ni gjort idag då??

 


Min drog ♥


Träffa Amanda

Hej sötaste blogreaders! Har varit hemma en stund men ska ut igen om några minuter. Ska träffa mitt lilla tjockisbarn Amanda, grymt längesen jag träffa henne. Ska möta upp henne i bagis så kanske vi träffar några vet inte riktigt, bloggar mer sen puss

image description

Fik på Wayne's Coffee

Åkte med cykel med pappa till Skanstull och lämnade våra kläder och bytte om osv på Friskis & Svettis. Sen sprang vi till Hornstull och tillbaka - kanske 12 kilometer så det är nice! :) Blev klar för cirka 40 min sen, då gick vi tillbaks till Friskis & Svettis och duschade, tvätta håret, skrubba ansiktet sen smörjde in mig osv.. Nu sitter vi på Wayne's Coffee, tog en Chaì latte och jättegod kladdkaka! Ska hem snart - kanske bestämmer att jag ska träffa någon, vi får se!
Vad har ni för er sötisar?


Frukost på gården

Tog ner lite frukost på gården lite snabbt, jätte mysigt! Nu när vädret är så fint. Men måste snabba mig nu, ska ta en springtur till Hornstull och tillbaka.


Billy pizza och The vampire diaries

image description
Sitter och kollar på The Vampire Diaries på sexan, följer ju det :) Har värmt en Billy Pizza eftersom jag är så nyttig hehe. Men grymt gott ju! Har suttit och spelat rumble tills nu, har inget bättre för mig.
Men vad har ni för er finaste?

image description

this or that #4

Wayne's Coffee/Espresso House
Urbanears/Wesc
Hemmafest/Fest i lokal
iPhone 4/iPhone 4S
Hemma/Shoppa
Vatten/Mjölk
Facebook/Blogg
Cougar Town/The Vampire Diaries
TV/Dator
Ganska kort/Jätte lång

image description

Fredag

Hej alla sötisar! ❤ Har varit till tandläkaren och kollat mina tänder, de var friska. I alla fall! Sitter och fikar med pappa. Har tagit en Chai latte standard ni vet. Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

 


the way I am


Kebab till lunch :D

Fick grymt god kebab till lunch, HAPPY :D Just nu sitter jag i datasalen med lite skolarbete, måste verkligen plugga plugga plugga!

Har inga speciella planer för idag, ska kanske träffa Suzette men kvart över ett har jag tandläkartid. Så får gå lite tidigare från skolan. Arkivbild

 


Förlåt för dålig updattering!

 

Hej babes! :) Förlåt för att jag inte har bloggat alls idag men tänkte berätta om dagen i alla fall.
Var i skolan till fem med kompisar sen åkte jag till Hägerstensåsen och mötte Vilma, Carl och Olle :) Carl och Olle skulle gå på sin fotboll där mesans jag och Vilma körde ensamma. Haha forever alone ;) Sen åkte jag och Vilma hem.
Just nu sitter jag och kollar på TV.
Vad har ni för er älsklingar??

 

 


Drar till skolan nu! Bloggar sen


Använd ansiktsmask

För er som har pormaskar, fet och oren hy i ansiktet eller bara tycker den är ofräsch - använd ansiktsmask! Det är sjukt bra och hjälper mot alla de besvären. När ni applicerar ansiktsmasken så stelnar det som en lager för ansiktet sen när man tvättar/drar bort den så följer pormaskarna med och/eller det feta på huden. Jag rekommenderar "Peel of Mask", då låter man det torka och sen drar man bort det som om det vore skinn. Det är bättre för den som har problem med pormaskar eftersom de följer med. Det finns flera affärer som har "Peel of Mask" och vanlig t.ex. H&M, Kicks, Åhléns och Lindex.

 


:O

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

 


Hej på er sötisar!

Har varit hemma sen fyra ungefär. Hade jätteont i foten så kunde inte gå.. Så det blev en "hemma dag" för mig! ;) Har suttit och kollat på TV för det mesta och suttit och hållit på med Rumble och Instagram. cutealva @Rumble och alvaekhoolm @Instagram - följ mig! Suger på Rumble men ändå, och startade min Instagram för en månad sen så mobba inte hur många followers jag har, hehe.

 


Dr. Denim model: kissy dark antique

image description

399 :-

Smoothie

Håller på att göra smoothie, mys ju! Gott och jättelätt att göra. Tips på smoothie för två pers:

1 dl vanilj eller mild yoghurt
500 g bär
1 nypa vaniljsocker
Lite apelsin eller nån liknande smak av juice om du vill

image description

image description

image description

image description

image description

 

 


Home

Hej finaste läsare! :D Kom hem för en stund sen och sitter och äter. Har varit med Hanna i TC och köpte ett par Dr. Denim jeans, ett par mörk blåa och bytte de svarta jag köpte igår så Elza fick de. Vi var där lite sen gick jag hem vid halv sju.
Vad har ni gjort idag, sötisar??

 


2 cool 4 school

Har rast just nu, är ute på våran skolgård med Nelly. Hade prov som andra lektion och hade inte pluggat ett skit :o Men hoppas det gick bra!


T to the uesday

Godmorgon sunshines! :) Vaknade för en timme sen och tog direkt en dusch. Nu sitter jag och äter frukost men ska snart gå. Har inga speciella planer utan ska bara till stan med syrran så får vi se sen, puss!


Gnatt läsare! :)

Ska börja fixa mig nu så jag kan gå upp imorgon ;) Så svårt ju, jag som bara har det så?? :o
I alla fall! Gör nog en kopp te (standard) lite snabbt så duschar jag i morgon bitti ;) Bjuder på en tröttis bild, ursäkta röran i bakgrunden..
Godnatt!

Homiie ♥

Hej fina! :D Kom hem för en stund sen. Fick med mig ett par jeans från Salt, Dr. Denim. Ett par svarta men Elza ska få de så ska jag köpa ett par mörk blåa imorgon. Ska göra en kopp te sen får vi se vad som händer ;)

Drake quotes, kärlek och respekt.


Molnen kommer in :(

Molnen bärjar komma in nu :( Såg att det började droppa när jag var på väg till pizzerian och beställa pizza. Jag som trodde att det skulle fortsätta vara bra väder, men vi får se imorgon!

Dagen + Outfit

Tröja - Cubus ♥ Linne - H&M ♥ Bandeu - Gina Tricot ♥ Jeans - Crocker Sitter på Cafè Brasco med mamma, har köpt en Chaì Latte. Mys ju! :D Snart drar jag mig vidare till TC där jag ska köpa ett par jeans lite snabbt så där.
.


Drar nu!


Fika med Mami ❤

Ska fixa mig lite snabbt så går jag och fikar med mami. Jättefint väder ju! :) Uppdaterar senare, puss!


Dag 23 - en bild på det jag köpte/fick senast.

Crocker jeans och örhängen, det andra örhänget är tillfälligt borta..


Godmorgon för mig dårå

Godmorgon! :D Mår mycket bättre nu och tror jag är frisk, går nog till skolan imorgon. I alla fall! Vaknade vid tolv tiden och satt mig vid datorn. Jag har inte fixat mig än men har ätit frukost. Ska ta en dusch först sen ska jag vänta tills mamma kommer hem. Ska be henne om pengar så kan jag gå och köpa ett par jeans som jag har velat ha :)


för att jag är sjuk ;D

Tja lovers! Är sjuk och har kräkts alltså ni vill inte veta.. Mår bättre nu men ska vara hemma imorgon. Så förlåt för dålig uppdatering babes! :/ Men imorgon blir det mer, det kan ni räkna med. Pappa har köpt massa mys till mig - vindruvor, chips, läsk, proviva, annanas + mer :D Bloggar imorgon,
vad har ni för er babes? Bjuder på en suddg bild från igår

Sjuk ;'(

............Bloggar mer senare............

dag 22 - min favorit plats.

Vitan, stället där allt hände. Allt jag upplevet i livet - tillbringat i Vitan..


Cupcakes ;D


Åkerberga

KOm hit för cirka en timme sen och ätit revbensspjäll, ♥ LOVE ♥ Nu ska vi hopppa studsmatta för att vi inte har har något liv....... Haha nej men sen tar vi en fika, cuppcakes :D
Vad har ni för sötisar??

På tuben

Hej på er sötisar! :D Sitter på tuben på väg till Tekniska Högskolan. Därifrån byter jag till buss mot Vaxholm som går till Åkersberga, ska sova hos Mia. Bloggar mer när jag kommer fram och visar vad jag har köpt, puss!

Utgång!

Drar och träffar och träffar syrran och lämnar lite saker till henne och så kanske jag är med henne där och shoppar vi får se, sen åker jag till Åkersberga och sover hos Mia :) Uppdaterar sen, puss! 💋

 


Godmorgon babes!

Vaknade för en halv timme sen och håller på att dega i sängen fortfarande ;) Ska fixa frukost snart sen får vi se mina planer för dagen. Tror jag ska träffa Vilma och Linn men är inte säker.
Bjuder på en nyvaken bild, ful och sliten..

 


FIXAT SMÅSMÅ SAKER MED DESIGNEN + HEADER!

Elza gjorde en snabb header så fixade jag små sakker med själva designen :D Tryck F5 om du inte ser det.
Vad tycker ni, HISS/DISS?



Bilder från igår (Y)

Mary och Charlie
Dehar börjat sätta upp affischer!
Testar Air Max på Footlocker
Gulliga Emilia ♥
Skolan
Bra bild på anslagstavlan ;)

The Vampire Diaries och mys

The Vampire Diaries på sexan nu och har fixat annanas och en smoothie, mys! Älskar The Vampire Diaries, det är ett av alla serier jag följer. Följer också GCB, Lyckan i LA, Desperate Housewives och mer..
Vad följer ni på?




Jag bjuder på mig själv


Hola!

Kom precis hem för en stund sen. Bar med några ute och kasta sten på bilar, busigt ;) Nej men åkte vid fem sen har jag varit hemma med syrran och hennes kompis. Mary kanske kommer över sen efter hennes handboll om hon orkar, ska ringa. Just nu sitter jag vid téven. Bloggar mer senare


fredag

Aloha!
 Sitter i skolan och bloggar från Victors mobil. Börjar om några min men gör ett snabbt inlägg ;) Efter skolan ska jag träffa Carl oc Linn eller några, vet inte helt säkert. Kanske slaggar eller nåt vi får se :)
Hatar vädret idag alltså.. Satt på mig myskläder imorse eftersom det regnar så passar det ju, har andra kläder i ryggan om det blir bättre. Måste kubba, puss!


Alva, kämpa

• Bloggen..
Vill satsa hårt på bloggen nu, älskar att göra det så varför inte. Vill bli stor och hitta den rätta tekniken för att få många att läsa. Att bli intresserade och tycka det är roligt. Få veta vad ALLA att gilla det de ser.

• Skolan...
För kanske ett halv år sen struntade jag nästan i skolan men sen började jag tänka på min framtid, jag vet - jag går i femman men tycker det är bra att tänka sig för innan man gör nåt dumt som kommer påverka framtiden. Jag känner många som skiter i det och som är inblandade i soc och allt. De lever livet, jag vill både leva livet och sköta skolan. Lets give it a try!

• Aktiviteter, kroppen...
Just nu går jag bara på Street men vill också gå på fotboll eller handboll, något liknande. Jag älskar att spela fotboll men suger.. Och vill ju ha min drömkropp så det är bra ;)

• Vara mig själv...
Jag kan bara vara mig själv med vissa personer. Känns inte så bra egentligen, och vill inte ha vänner som inte tar mig som jag är. De som inte gillar mig som jag är kan man ju roligt med, men bara det. Och mitt självförtroende är inte på 100 just nu, men vill vara mig själv så ska försöka.


dag 21 - en bild på din favoritidol om du har någon.

Har ingen speciell idol.. Men lyssnar ju en hel del på Labyrint och liknande annars som Rihanna och Beyonce and so on.. Ni fattar vad jag menar!?


Charlie ❤


Rubrikjävel

Hej sööötisar :D Kom hem för cirka en halv timme sen från Mary. Fick äntligen träffa hennes en månad gamla lilla syster ❤ Charlie heter hon, helt underbar! Vill också ha en lilla syster.. Hon har blåa ögon och allt.. I alla fall! Har gjort en jordgubbs smoothie till mig själv, äter vindruvor och dejtar min mobil, mys! ;) och så håller Elza på med en ny header så det är najs. Bloggar sen, puss!


vågigt hår


Sov med flätor så fick vågigt hår. Tyckte det passade jättebra nu när jag har mörkt hår :) Brukar faktiskt inte ha det men tänkte prova nåt annat än att platta varje dag. Tänkte klippa mig också nu inför sommaren, har ändå gryyymt slitet hår.
Vad tycks, HISS/DISS?


I väntan på Nelly

Sitter i datasalen med Becca och Emilia. Har slutat nyss och väntar på att Nelly ska sluta, hon har mentorstid. Jag har det på Fredagar :) Sen när hon har slutat så drar jag, hon och Mira till TC. Mira ska växla lite pengar sen hittar vi på något annat. Behöver också mina kläder från Vilma så ska ringa henne och fråga om hon kan träffas, glömde de när jag sov över. 
          


trololol


This or That #3

skolan/ledig
vänner/
ensam
jeans/tights
topp/bh
pojkvän
/singel
utomlands/Sverige
svenska/engelska
sommar/
vinter
    


Morning!

Godmorgon sötisar! :D Har ätit frukost och fixat mig, satt på mig smink, spets med lite spets, jeans, körde på vågigt idag och en skinn jackaSka springa iväg till skolan nu på direkten, har jättebråttom.
Håll ut babes, Fredagen är nära ♥
                  


Pizza :)


Home now, out soon

Kom precis hem och har varit i Aspudden från klockan fem. Cirka halv fem åkte jag till skolan dit och träffade några kill kompisar :)
Och har fixat Kollo förresten, jag ska gå med Vilma på Solvik Expedition, mys! Det kommer bli jätteroligt, eller jättevilt rättare sagt! ;) I alla fall! Ska gå nu coh äta pizza med pappa. Bjuder på en jätteful bild..

Stay in school

Hej älsklingaaaaar :D Hur mår ni? Äntligen har jag slutat. Har inget bättre för mig så jag stannar nog i skolan lite sen kanske jag går och träffar några.
Vad har ni för planer för idag?
Sen möter jag upp pappa och så går vi till en resturang och äter pizza, seya!

Dagens Citat


When nothing goes right, go left ♥


Ute gympa

Har haft ute gympa för första gången på jättelänge! :D Det var grymt skönt, vi joggade och hade orientering. Har ni haft ute gympa än, sötisar??
     


för mig själv

Tja guys! :D Kom hem för en stund sen, orkade inte gå hem direkt så var kvar på skolan. Ska duscha straxt men ska göra klart Nellys design och header först. Länkar hennes blogg och visar sen. Nu sitter jag i tevè soffan med morgonroock på, mys! Vad gör ni? :)



dag 20 - en bild på dig utan smink.

Sliten brud..


Godmorgon lovers!

Har haft en skön morgon :D Först degade jag i sängen med min mobil sen tog jag en dusch och fräscha upp mig. Sen tog jag en kopp te och sitter och nu håller jag på att fixa mig. Trevlans! ;)
Hur har eran morgon varit?
Efter skolan måste jag hem direkt och fixa lite saker till sommarlovet som t.ex. kollo osv.. Ska gå med Vilma och ansökan ska vara innne imorgon så man måste ju snabba sig! Sen går jag nog ut och träffar någon, inga speciella planer. Hörs senare, puss! :) Bjuder på en bild från igår.


Fint väder!

Hej sötisar, kom precis hem! :D Är på jättebra humör eftersom det är så grymt fint väder. ♥ KÄRLEK Igår snöade det typ.. eller var det iförrgår? Bild från idag, enjoy!
  


Standard med linton i skanstull


                 Mötte upp Linton som vanligt i Skanstull och vi träffade några killar och kör parkour.. Och jag är ju inte direkt bäst, haha.


Innan jag drar

Har slutat nu och ska snart till dansen. Så sitter på våran skolas kaffeteria och har tagit en smoothie, gott :) Sen efter dansen som slutar halv sex drar jag och möter någon. Vad är era planer för dagen sötisar??


Dagens citat


I'm not Rihanna, I don't love the way you lie.


School

Godmorgon bebisar! :) Vaknade för en stund sen och har fixat mig ni vet sminkat, plattat håret, satt på mig kläder + smycken. Ska göra en kopp te och äta frukost så går jag 07.40. Bloggar mer senare, puss! ♥  
     

Arkivbild


dag 19 - en bild på den du senast var med (kompis).


Linton ♥

ortens favoriter remix

Musiken på högsta volym och ska fixa lite till imorgon :D Imorgon är det ju första skoldagen på typ en vecka. Haha kan man inte bara födas med alla kunskaper :P Så man bara kan umgås med vänner och ha tid för sig själv, inte så j*vla stressigt. I alla fall! Ska ta en dusch och fixa lite saker t.ex. till min dans imorgon. Vad har ni för er sötisar??



chaì latte

Bestämde mig för att ta ett fik på Cafè Brasco innan jag går hem, Chaì latte och en munk. Man måste ju passa på nu när det är fint väder :) Det är ju dubbelt så godare när det är varmt ute, ellerhur!? Åkte i alla fall från Skanstull för cirka en kvart sedan och ska hem snart, bloggar mer då.


NU: Med Linton i Skanstull, massa snack!



utgång

Har ätit lunch här hos Carl och vi har haft jätteroligt! Drar till Skanstull och träffar några killar, puss!

Gooooodmorgon

Vaknade elva och satt på klassiker, Madagaskar 2 och Torkel i knipa :D Älskar båda filmerna. Nu fixar vi oss och ska dra snart. Jag drar till Skanstull och träffar några killar och Carl och Vilma drar till Aspudden :) Vad ska ni göra idag? ♥


vi leker med webbis '_'




Carls crib

Hola como esta!
Har ätít tacos nu med Carl och Vilma. Vi möttes i Årstadal vid fyra tiden. Sen hade gjorde vi bollhav i hans badkar hhahahahahhahahahh! ;) Sen drog vi till Lilje och köpte mys. Nu facebookar vi, lyssnar på musik och tjockar oss med godis, tjoooockisar!
Vad ska ni göra ikväll?
    


fixad och klar

Hej lovers! Mary har precis gått och jag har fixat mig, plattat håret, sminkat mig osv.. :) Ska snabba mig till Cafè Brasco och ta en take away chaì latte sen träffa Linton, Carl och Vilma. Jag och Vilma slaggar nog hos Carl, men får se. Uppdaterar mer senare, puss! ;)



Film

Krypt ner i sängen med datorn med lite chips och glass. Myspys med Mary och Elza :) Har precis laddat ner Frozen som Elza säger är bra så ska dega lite och ha det chill ni vet och försöka få Mary att inte somna.. Haha fett svårt ;$


resultat

HAR FÄRGAT HÅRET! Haha hype ;) Blev jättenöjd men blev mörkare än vad det skulle bli men det blev bara finare. Mary blev också grymt fin!

NEXT: färga håret brunt, woop woop!

Hihi ska färga håret medium brunt som ni ser. Alla rekomenderar H&M's egna så tänkte testa :D Mary ska färga håret mörk brun med en röd nyans. Stay tuned!

Hola babes!

Kom hem för en stund sen och sitter här i sängen med Mary, mysigt! Vi fikade och köpte en sak, nästa inlägg ;) Aja, Mary slaggar här, vad ska ni göra? :)

Fredag den 13

Hoppas jag inte får otur.. :/

DSTORE (standard)

Hej älsklingar! :D Förlåt för dålig uppdatering btw..
Vaknade klockan elva och vi fixade oss, Mary gick och köpte frukostmackor på ett bageri och så. Klockan ett blev vi klara och drog oss till Söder. Mary paja sin iPhone 4S efter två veckor så vi har lämnat in den mittemot Skrapan. Nu sitter vi i Skrapan i dStore och jag fixar Marys design. Haha den blev inte så fin eftersom jag inte hade photoshop hemma hos henne men hon får ha den så länge, den är lite för liten och så men men.. ;) Hennes blogg ---> *KLICK* *KLICK* Snart går vi och köper hårhärg till oss två! Stay tuned

Slagg TIME!

Hej bebisar, hur mår ni? :D Jag mår i alla fall toppen! Träffade Carl och Vilma i lilje och sen kom Mary med tvärbanan lite senare. Vi var där lite och kolla lite i affärer sen åt vi på Subway, älska! Haha har hemligt recept som är sjukt gott! Sen åkte vi till Aspudden skolan, multi. Bästa dagen med er sötisar ♥ Vid sju tiden åkte vi till Rådmansgatan och åt på Mcdonald's och snackade. Klockan nio drog jag och Mary till hennes crib :) Vad har ni gjort idag?



Rosa outfit


♥ Tröja - Hollister ♥ Linne - Gina Tricot ♥ Bandeu - Gina Tricot ♥ Tights - H&M
Ska träffa Vilma och Carl i Lilje nu, har inga stora planer. Bloggar mer sen, puss! :)

Hihi orkaaaaaaaa :*

Orkar inte blogga så mycket är så trött.. :P Men snabbt om dagen, vi gick aldrig och träffa Amanda i bagis utan träffa mina homeboys, Linton, Melvin och Noah i Skanstull. Vi snacka och körde lite parkour tills sju då vi drog till Zinken och köpte läsk och drog till IP några minuter och kolla om några var där men inga där för det var fotbollsmatch. Då drog vi oss vidare till Örnsberg och träffa Carl renen ;) Haha han heter Carl Renman, aja vi träffa honom, Alma och Karoline. Vi var på Aspudden skolan i multi och spelade fotboll och snackade. Tills nio då tagga jag och Vilma hem. Det var dagen, väldigt intressant jag vet.. Nu ska jag sova, puss :) ♥


Vilmas crib

Slaggade hos Vilma igår. Vi gick och la oss klockan ett ungefär och så gick vi upp cirka två. Haha det ända vi har gjort framtills halv tre är att kolla på Disney Channel och spela Playstation ;) Haha standard, men sen började vi fixa oss och nu är vi klara! Ska träffa Amanda och några i bagis klockan sex så nu ska vi kolla m vi ska träffa nån annan under tiden. Puss!

Online shopping!

Tja lovers, godmorgon btw! Sitter framför Vilmas dator och kollar på lite saker på internet - kläder, smycken, hårprodukter + mer.. :D Jättemånga saker jag vill köpa inför sommaren. Några snygga plagg/hårprodukter/smycken jag vill ha nu när det är sommar och sommaren är påväg:


Den här underbara blusen för 299 :-

Moroccanoil för håret, har hört jättemycket bra om den! Finns att köpa lite var som helst ;)

Den här sköna enkla tröjan från gina för 249 :-


GODMORGON

Godmorgon älsklingar! Vaknade vid tolv tiden och tog en dusch, tvätta håret, fixa mitt ansikte, smörjde in mig osv.. :D Sen satt jag mig vid datorn och satt på Neon Hitch med Fuck u Betta på högsta volym, vem tröttnar på den liksom ;) Ska fixa lite frukost nu så bloggar mer senare ♥


I ♥ FASTFOOD

Hej sötisar! Wazuup? :) Kom precis hem från Uppsala. Tog en 45 minutare hit och nu ska jag bara dega i soffan med datorn och kolla på lite tevè. Men först ska jag äta godaste Mcdonald's maten, köpte lite på vägen ;) Det är så jag ska spendera min kväll, ni då?

Åker hem till Stockholm idag =D

Hej babes! :D Degar i tevè soffan och kollar på Harry Potter. Har ätit lunch och fixat mig, blev mjukisbyxor och en härlig Hollister tröja. Slappdag som sagt ;) Åker i alla fall hem till Stockholm idag, sjukt skönt!


Haha jag bjuder på den..

Dag 18 - en bild på ditt öga.

(osminkad)

Godmorgon lovers!

Hur mår ni? Vaknade vid nio - halv tio tiden och olyckligt nog vaknade med huvudvärk och allt.. Så somna igen och sov till TOLV!? Efter det vaknade upp med toppen humör och var sugen på en slappdag! :D Snart Harry Potter och Narnia kommer på tevè så ska passa på att kolla på det! Älskar båda filmerna, längesen jag såg Narnia btw.. Uppdaterar mer sen, puss!


WEHOO


Planer!

Hej sötisar! ♥ Vaknade vid tio tiden och degade i sängen tills elva ungefär ;) Standard ni vet.. Sen åt jag frukost och klädde på mig, kristall örhängen, lila skön tröja, randig tröja osv :) Sen åkte vi till landet ockult sitter vi hos våra grannar och tittar på Bb och facebookar, instagram och sånt också. Så vi ska vara här lite och kanske äta middag. Sen drar vi vidare till ett par kompisar och kanske sover där nåt sånt!

 


Ingång

Kom precis hem, gick ut en snabbis med syrran, Elza. Vi gick ut lite innan det blev helt mörkt eftersom vi har varit ute hela dagen ;) Har inte gjort så mycket hela dagen bara tittat på tevé och ätit påskmiddag. Vad har ni gjort nu när det är påsk? =D

 

 


Dag 17 - bild på mina favoritfrukter.


Följ mig på instagram @Alvaekhoolm

Rubriken talar


Uppsala

Hej bebisar, hur mår ni? :D ❤ Kom till Uppsala igår. Vi åt middag (hos mormor och morfar) och titta på tv. Haha standard för gör det nu med ;) Kollar på "Kontoret". Ska ut sen och hitta på något med syrran, vad ska ni göra? Puss ❤


PEACE BRE

Godmorgon! Vaknade åtta idag, hade suttit alarm :/ Ska åka hem nu och packa sen tar vi elva tåget tror jag till Uppsala. Vet inte om det blir så mycket bloggning då.. Vi får se då, glad påsk! :)
Man måste bjuda på sig själv..

Mia Christina Dizon ♥


;'(

På vägen till affären ramlade jag ;'(

dag 16 - bilder som gör dig lycklig.


Huddinge som vanligt.. ;)

Hej sööööööötisar! :D ♥ Sitter hos Mia lite död sådär ;)
Kom hit vid fyra tiden och har varit ute sen dess. Sen mötte vi Challe och några och åkte runt lite hit och dit med sparkcyklar. Sen hittade vi några sprayburkar och sprayade Mias spark och nåt berg. Sen åkte vi hem, chill dag helt klart! :)Ska nog slagga här sen imorgon blir det landet så firar jag påsk där.
Vad ska ni göra i påsk?



PÅSKLOOOOOV!

Påsklov nu då :'D Vad ska ni göra, jag ska nog till landet först sen bara ha det mys hemma och umgås med kompisar!


Drar till skolan

Hola amigos! Har plattat håret, satt på smycken, duschat osv.. Nu skajag bara platta håret sen är jag ready to go! Efter skolan blir det Huddinge med Mia och Vilma, då är det ju påsklov! Berättar mina planer sen, puss!

Tips på ansiktsprodukter!



1. » Clearasil Deep Clleansing Toner. Rengör på djupet och drar samman porerna. Man tar  en pad och tar lite på och duttar på ansiktet, jättebra för hud med mycket porer.

2. » Aco face/body fruktcreme. Oparfymerad återfuktande kräm för ansikte och kropp, lätt och intensivt. Om man tar lite babyolja och smörjer in ansiktet och sedan tar den här krämen så försvinner torrheten direkt och håller hela dagen. För alla hudtyper.

3. » Garnier Ambre Solarie original Gloss bronzer, self tanning gel. Innehåller vitamin E + ljusreflekterande partiklar för omedelbar effekt. Man får silkeslen hud som skimrar! Produkten är egentligen till kroppen men ansiktet går lika bra.

4. » Nivea Soft, face/body/hands. Man blir sjukt len på både kroppen och ansiktet och det fuktar och ger lyster.För alla hudtyper och väldigt skönt att smörja in sig med!

5. » Chestnut Lotion. Kastanjevatten, man blir brun på bara 10 sekunder. Man tar en pad och och tar lite och blöter huden med den. Man måste vara väldigt noga annars blir det fläckigt. Istället för dåligt smink, det går bort med bara vatten.

6. » ACO face dagcreme. Oparfymerad fuktighetsgivande och vårdande. Med sheaolja och vitamin E. För fuktig hud, den är ungefär som 2:an.

7. » Fleur de Santè Spa Sea Scrub body peeling. Skrubbcreme med Spirulina alger rika på nyttiga vitaminer och skrubbelement från havet. Massera med cirklande rörelser på ansiktet och skölj därefter av med vatten. Tar bort döda hudceller.

FUCK U BETTA


Lur sönder ;'(

Hej underbara! :D Hur mår ni? Jag mår toppen i alla fall! Har haft en chill dag som jag tillbringade i skolan och vid datorn. Dagen har gått väldigt snabbt, stannade kvar i skolan och degade runt med kompisar och körde lite kort. Gick hem vid fem och satta mig vid datorn och har kollat på PLL. Vi fick även sluta tidigare ! :D Jag skulle egenligen slutat 15.25 men slutade istället två. Märkte imorse att man inte kunde ladda min mobil för att det är fel på den ;'( Så den är urladdad och kan inte laddas, ska lämna in den.



Dag 15 - 5 intressen + bild.

  • Jag ÄLSKAR att shoppa!
  • Sätta sig på ett mysigt cafè och snacka tjejsnack.
  • Titta på tevè på sena kvällar.
  • Sminka och välja kläder till andra.
  • Vara ute i solljuset och umgås :)

Tvättstugan?

Hej på er! Är hemma nu med Vilma. Mötte upp henne i Skanstull med Rebecca (Lomanto) som sen gick. Vi gick runt och låg i en soffa i en typ en timme? Sen ringde vi Rebecca sötnos (Neikter) och massa knas, lallalala. Sen gick vi till Vilma och hämtade saker så hon kunde slagga hos mig :D Nu har vi ätit beställt pizza och ska gå och köpa lite mys till ikväll ;) Vi har hela kvällen bokad:
Först äter vi pizza och kollar på tevè och fastnar där till nio då vi går ut med hunden. Sen går vi ner till min gård där tvättstugan ligger, så tar vi med filt och lite snacks så blir det massa tjejsnack!
Vad är era planer för ikväll?


Smygtitt på outfit!



Tjocktröja - H&M
Linne - Cubus
Jeans - Cheap Monday
+ Skinnjacka och väska från New Yorker, körde en enkel idag.
HISS/DISS? :)

♥ Vilma ♥

Hej lovers! Wazuup? =D
Sitter i datasalen just nu. Slaggade hos Vilma igår och vi satt uppe och kollade på "Hitta Nemo". Hihi vad gulliga vi är ;) Nej men älskar Nemo ♥ Vi hade i alla fall sjukt roligt. Har precis haft lunch och jag börjar om cirka 10 min, SNABBT INLÄGG! Efter skolan träffar jag Mary och Linton någonstans. Bråkade ju med Mary förut men vi har fixat det och så :) Vi kanske drar till Zinken eller nåt. Inga speciella planer, men vad ska ni göra idag?

Bild från igår

Godnatt Lovers

Godnatt mina underbara bloggläsare! Ska tvätta, ansiktet smörja in mig, sätta på mig sängkläder, sätta på en slags ansiktsmask och klippa naglarna om jag hinner. Sen ska jag nog ta min skönhetssömn och vara pigg imorgon, wehooooo ;) Puss

Eftersom att jag har brist på bilder så bjuder jag på en egobild som dem flesta säkert sätt redan.

Snabb uppdatering

Sitter på lektion. Alltså fett busig jag är som bloggar nu ;) Nej men tänkte berätta mina planer för idag:

Om inte syrran fortfarande har ont i huvudet så går jag till dansen, annars drar jag nog med Hanna till Skanstull för att träffa några så fikar vi eller drar oss hem till någon. Kanske shoppa lite om jag hittar något fint, vem vet :D
Sen går jag nog hem och fixar lite saker.


M to the onday


Vaknade nyss och är jättetrött. Känns som jag kommer döööööö!
Men ska ta en dusch, tvätta håret, smörja in mig osv.. =D Då blir det säkert bättre. Bloggar mer senare, pussar från eran Alva ♥


1 April 2012

Förlåt för sjukt dålig uppdatering babes, men man måste väl få lite tid att chilla med livet, hoppas ni förstår :D Men jag har i alla fall haft bästa dagen med skönaste bruden. Vi åkte till Söder med Cocarano för jag och han skulle hem, Mia följde med mig bara för att hon är snäll :) Nu dejtar jag tevèn och datorn haha player ;) Nej men mamma håller på att göra hemgjord pizza :D ♥ LOVE IT ♥


Åkersberga till Huddinge till Söder

DAGEN: Vi degade i sängen och åt fruost och så sen sutsa Mias pappa oss till Rydbo cirka 12.50. 13.04, typ, tog vi Roslagsbanan till Täby Centrum til Hollister och så. Har aldrig varit där förut men Hollister såg EXAKT ut som i Gallerian!? Fast de hade byggt ut lite men ändå mindre. Köpte ett linne från H&M, visar där nere. Sen kom Mias pappa och syrra till Täby och vi åt McDonald's. Efter det åkte vi till Huddinge, Mias crib :)
Nu ska vi till Söder och hänga där lite ;) Bloggar mer senare SÖTISAR, puss!

DAGENS KÖP:

Mia: Linne från Holister, 129:- Alva (jag): Linne från H&M, 30 :- SÅLD!