MY PLANS FOR TONIGHT ♥

  • Chilla framför datorn ett tag (blogga)
  • Skåla och dricka pommac, campagne & trocadero
  • Gå ut till en backe där man ser mest av fyverkerierna

Mini shopping från igår



Dagen

Jag och Mary vaknade klockan halv 11 och degade i sängen till 12. Då fortsatte vi lite med städningen (lite). Sen duschade jag och fräscha upp mig. Sen var vi ute ur lägenheten klockan 13 ungefär. Då åkte vi till Farsta C eftersom det var stängt där igår, när vi kom. Där köpte jag inget men Mary, två parfymer typ :P Men Mary skulle fira nyår med familjen så vi fick skynda oss. Hon hade lämnat in sin mobil på lagning i bagarmossen där Latifa bor för hon sov över hos henne förut och då hade hon glömt lite hos henne oxå. Så vi åkte dit och hämta, vi var där lite oxå. Men sen åkte vi och nu är jag här. Det var min dag :) Fast jag har varit här ganska länge. Har tittat lite på Simpson's. och ska titta lite till nu. Puss, bloggar mer senare ! 

Gårdagen och idag :'D

Har haft fullt upp och har inte kunnat blogga mycket :'( Men ska ta allt som hände igår och så tar jag idag i nästa inlägg :) Som ni vet var jag ju påväg från Uppsala i inlägget där nere. Så jag tar det därifrån ;
Jag & Elza skulle precis gå av tåget när jag såg att Elza hade suttit sej på en av hennes choklad bitar som vi åt påvägen. Hon var helt brun fläckig på röven ;P Hahah ! Hon blev as piss och försökte ta bort det med papper och vatten men alla stirrade så vi gick vidare. Men innan vi gick av så såg jag en plånbok bara liggandes :o Så vi fick gå till ''hittegods'' avdelningen. Sen åkte vi. Men innan vi var framme så ringde jag Mary och sa att vi skulle mötas i slussen men hon hann inte gå på min buss som jag var på så hon tog den den efter och så möttes vi vid my place. Där lämnade jag min packning och hämtade money och sånt. Sen åkte vi till TC, Gallerian och köpte lite på Hollister som jag kommer visa i näst nästa inlägg :P Sen åkte vi till Farsta C men när vi kom dit var det syängt så vi åkte till Mary och slagga där. Typ chilla och så, fast från ca halv 12 till 5 över 2 (exakt) städade vi hennes rum. Aa det gårdagen. Skriver om idag in nästa inlägg, puss ! 

Länkbyte - Vilma Lagerström

Hejjsan ! Sista inlägget för idag är ett länkbyte med min finaste vän Vilma Lagerström. Jag känner nt henne vääl men har träffats några gånger. Vi är iaf jätte bra kompisar för vi ''klickade'' efter bara en träff Men här är hennes blogg iaf ↓





Bloggar imorgon istället (idag)

Hejjsan ! Förlåt för att jag nt har uppdaterat men kan berätta om dagen imorgon. Hoppas ni står ut, puss !



Arkivbild.

Svar till "Anonym "

Anonym : Haha lilla gumman jag tror faktiskt inte att du ska dricka champagne det är för de stora tjejerna du är 11 du är inte stor . Mitt svar : känns inte som om jag behöver skriva mer än tre ord, alkohol fri champagne. Retard ..

Kanske sista inlägget utan bild !

Hello ! God morgon för er som vakna nu ! Det gjorde iaf inte jag. Jag gick upp ca 10.30 och var klar för landet klockan 12 ! Vi skulle hinna vara med familjen Widerholm, våra grannar på landet. Yngsta sonen Edwin har fyllt år. Han fick en bok :) Och jag har ju oxå fyllt år och av de fick jag 200 spenn :D Så nu är jag 200 spenn rikare ! Det var snällt. Taaaack !! Aja .. Vi var då ute där i 2 Tim ungefär. Sen skjutsade mami oss till central station här i Uppsala. Så nu är jag och Elza påväg till Stockholm ! Äntligen, vi har typ varit i Uppsala heeeeeela lovet :S Men planerna idag är Mary. Har längtat mest av att få vara med henne under hela lovet ! Och imorgon blir det KANSKE nyår med Mary ! :) Det är nääästan bestämt ! Roligt blir det då iaf. Just nu dunkar jag till musika. Och det här blir troligtvis sista inlägget utan bild. Det är så tråkigt att läsa utan det. Fast det är ett KANSKE för kanske uppdaterar innan jag kommer hem. Men hej då så länge !

Sov gott sötisar !

Har fixat mig nu. Rip min cleansing toner :( Den gick sönder när jag tappa den ;'( Men får väl köpa en ny .. Har pratat med Hanni banni i exakt 31 min ! Rekord för oss :) Fast mitt egna rekord är 2 tim och 13 min ! Kuligt ^^ Jag och Hanni pratade iaf planer. Nyår ni vet ! :) Tekniskt så är det imorgon ;) Klockan är ju över 12 .. Men jag ville iaf göra nåt med Hanni banni & Nelly ! Hanna kunde nt men Nelly vet jag nt, hon svarar nt på mobilen. Så om hon nt kan blir det synd om mig :/ Men isf blir det Mary som man har längtat as mycket att få träffa igen ! Och då ska vi ut och röja !! ;) Champagne blir det såklart oxå. Men ska sova nu, puss !

SISTA INLÄGGET INNAN JAG HOPPAR IN I DUSCHEN

Så ni vet så kan jag tyvär nt ha ni vet ''svar på kommentar/tal". Jag tycker det nt är så roligt ni vet utan att print screena .. Så ni vet ^^ You know what I mean !?

Dejtar soffan

Hej ! Sitter nu i TV soffan. Vi kom hem för ca en och en halv timme sen. Hem från IKEA fick vi många grejer. De jag fick var två mjuka kuddar med två svarta örngott till och en jätte fin lampa :) Bild kommer när jag kommer hem. Men jag tittar iaf på nått program om kungen på ettan.. Elr jag tittar nt på det utan mormor & morfar. Ganska bored så next : duschen. Smörja in mig och så.. Så blogga mer sen då, puss !

PS i mobilen ?

Har laddat ner ps på mobilen nu ? Visste nt att det fanns för android !? Man kan verkligen nt göra samma grejer som på datorn men det finns lite. Den som kostade är säkert bättre men orka betala typ 40 spenn elr nåt för det som är gratis på datorn. Men det blir en hiss. Puss !

Snabb update

Aloha babes ! Sitter på IKEA och slickar mig lite glass. Mm gott ! Har precis ätit en sån där liten pizza oxå :) Puss !

IKEA here we come !

Hola ! Nu är vi påväg till gråbergs vägen typ, Uppsala. Vi ska hämta nån låda och hjälpa Pontén familjen :) Men sen ska vi till IKEA :D Typ älskar IKEA ! Vet nt vrf men det är så billigt :P Så ska nog ta nåt gott i deras café :) Men vi ska oxå byta en sak som mormor & morfar fick i julklapp. Sen är det stan som gäller. Puss !

Flytt familj

Hejjsan ! Vi har nu bestämt att stan får vänta. Vi ska nu till de som vi har hjälpt till att flytta, familjen Pontén. Det ska bli roligt :) Och det är as roligt att veta att det finns andra som gillar photoshop. Clara gillar det, Clara Pontén. Hon är 18 år typ håller på med det hela tiden. Och på hennes linje så får de alla nya photoshop och allting, hon har 7:an och hon har typ ALLA program som jag vill ha. Och hon har allt uppdaterat ! Avundsjuk ;'l Men bloggar mer senare, puss !

God ..

morgon ! :) Vaknade nyss typ, haha ! Jag gick i säng vid två tiden .. Men nu är man pigg. Idag ska jag till stan och kanske hitta nåt till sig själv men vi måste köpa en present till min låtsas bror. Vi har kännt varandra sen bb så vi är som syskon :P Men först ska vi äta frulle. Lovar att blogga mer idag men kan nt lägga upp bilder eftersom jag har android :/ Puss !

Bäst röst !!


Vill du vara med och tävla om en länkning ?

Kommer nog nt vara många som kommenterar eftersom jag har tappat många ;'( Men tävlingen avslutas om två dar elr en :)

Gjorde ett snabbt photoshop collage :')

Kärlek till JULEN  Har varit bästa julen för mig :) Hela familjen, mysigt  Men seriöst ! Tycker ni nt att vi har förstört miljön ! Arg ;'( Kommentera vad ni tycker ..

↓ Bilden talar ↓


KÖRV & PHOTOSHOP

Hejjsan babes !
Längesen man skrev det ! AA nu kom min onormala syrra precis in och typ springer runt och leker cp till love the you lie part 2 !! HHAHA ! OMG ! Hon stoppa upp sin korv i mitt ansikte så jag smällde till den hamna på data skärmen ! HAHAHAHAHAH  Men vi äter iaf korv nu så att ni vet ;) Men ska digga photoshop nu och trixa med snygga kroppar. Och såklart så ska man dunka klart till älsklingen Eminem
Behövde det ..

Beskriver kärleken jag har för dej ♥

Genom den här bilden beskriver jag min kärlek för dej ♥ Den betyder mycket för mej, precis som du. Därför kommer jag ihåg dej när jag ser den (och kanske oxå för du är med på den) . Aja .. Jag älskar dej och saknarej sjuuukt ♥ Nt lika roligt längre, utan dej. Med dej har jag kul varje dag. Jag behöver inga datorer för att ha kul med dej. Du förstår nt min kärlek .. Jag älskar dej.

Städning !

Hejjsan bloggen !
Idag är det städ dag ! :P Hos min mammas kompis, Lisa som oxå bor i Uppsala. Vi har känt henne i hela våra liv typ .. Asså hon är som en extra mamma förmej för hon är så j*vla hipp och är som en tonåring :) Men hon ska iaf flytta så vi hjälper henne att städa. Jag och Elza gör köket osv .. Men jag har tagit  en paus nu för jag skärde mig :( Men härligt att äntligen få blogga ! Men den som är roligt är att jag har inte så lite läsare varje dag fast jag nt bloggar lika mycket, typ inget. 23 idag :) Nt mycket men för mig ganska i omständigheterna att jag nt bloggar mycket. Men nu ska jag äta lite kex choklad och dunka till Rihanna. Och jobbet väntar ju ;) Men kommer nt kunna uppdatera (tror jag) PUSS !
AHAHAAH ! Vistt gör vi fint !! ;)

Säger inte förlåt för att jag har ett liv. (Mobilblogg)

Hejjsan ! Jag har haft det najs hela lovet, att njuta är heter det ! :D Julafton speciellt. Fick många fina presenter ! Bland annat 1000 spenn på hollister. Kommer bilder när jag kommer hem. Jag är ju här hos mormor & morfar :) Det är därför jag nt har uppdaterat alls förutom igår, men kommer nt säga förlåt för att jag har ett liv.. :P Men nu sitter man framför aktuellt, jag får inte byta :( ... Men imorgon ska jag iaf till Uppsalas centrum när de öppnar för fina har 50 % på allt ! Men kommer nt blogga mycket kanske nt alls .. Vi får se. PUSS !

God Jul !!

Nu är det JUL AFTOOOOON !

Trött cheey ..

Hejjsan !
Trött chey hära .. Ska nog lägga mej typ nu. Ska upp ganska tidigt imorgon, halv tio ungefär. Och imorgon ska jag oxå hinna rensa datorn för att installera min älskade photoshop. Hade den på datorn förut typ för några timmar sen tror jag :P Och imrogon ska jag kanske träffa Nelly & Hanna ♥ Har saknat de as mycket fast det bara har gått två dagar ! Fast nu har det gått tre då ;O Men nu tror jag att jag ska käka lite sorbet, jag är så fuckin' sugen och har varit hela dan. Men bloggar mer imorgon, puss ! ♥

Yummy

♥ Aloha babes ♥
Dålig update idag. Förklaringen är väl att jag inte har orkat .. Men sitter framför TV:en nu med en liten coca coola burk. Mami var så gullig och köpte :) Men jag tittar iaf på DOOMSDAY som går på sexan. Men lite onödigt att sätta på nu för den är nästan slut xd Och fick precis lite tårta från mami oxå som hon fick av sitt jobb. As god så ska njuta nu, puss ! ♥

Måste fixa mig.

Hejjsan !
MÅste fixa mig snabbt nu ! Har nt ens klätt på mig men kanske nt hinner blogga mer just nu. Puss !
Arkivbild

God Morgon

Hej pussisar !
Har vaknat nu som ni kanske ser :) Ska gå och duscha men först så ska syrran göra en het design till Nelly och jag måste välja bilderna. Hon ska oxå göra en till mig. Kärlek till henne ♥ Ska oxå hinna äta frulle. Men idag är planerna att köpa jelklappar med Hanna. Jag måste byta Nelly's julklapp och köpa en till Hanna. Hon säger nt vad hon vill ha så det är as svårt :/ Men ska ringa Hanna nu, puss ! ♥

God natt tror jag ?!

God natt !
Tror jag iaf.. Jag tror jag nt ska lägga mig nu men snart. Först ska jag äta lite sorbet ;) Bloggar mer imorgon. Puss ! ♥

När man är sugen på något gott, Alva tipsar !

Sitter och äter sorbet, fläder och hallon ♥
Mina nya favoriter ! As gott och passar till allt. Som jag, jag kan ibland bara bli sugen på nåt gott och nu har jag hittat vad som är ''gott'' ! Alva tipsar ♥

  1. Min pappa är från syd afrika så jag är halv syd afrikansk så jag förstår afrikaans men kan nt prata.
  2. Jag hatar att vara kär när man vet att man aldig kommer få den.
  3. Jag är galen i märkeskläder och sånt ! Vilket som är jobbigt eftersom min mami och papi tycker det är det mest dummaste i världen .. :S
  4. Jag älskar musik, den har varit där hela mitt liv och fått mig på andra tankar :)
  5. Mina hobbis är : shoppa, umgåsmed kompisar och familj m.m, spela spel, enjoya livet och sist men men verkligen nt minst blogga.
  6. Jag dömer många efter jag har mött nån kanske en gång. Efter utseende och hur den är fast jag bara har mött den en gång. Därefter kan jag bli bitchig och otrevlig men när jag lär känna den bättre blir det mycket bättre ;)

Dagens låtar/video : en rolig och en bra

Haha ! Hon är ju helt dum i huvet ! Kanske för att hon har asperger men man blir väl nt SÅ cp av det ? Aja den är ju seriöst rolig :3
Tyckte det skulle vara lite bra med jul musik, let it snow :) Och Glee gör den mycket bättre tycker jag. Föresten sjöng och dansade vi till den fast den svenska verisionen på julshowen.

Tävling på IMAGDA.BLOGG.SE

Hejjsan !
Jag är med på en tävling på imagda.blogg.se ! Jag tävlar om en länk och en goodie bag med 6 produkter. Hon har en as fin blogg och önskar henne en god jul ! Var oxå med på tävlingen på http://imagda.blogg.se/2011/december/tavling.html. Wish me luck !

Pizza

Hej !
Har precis ätit upp min pizza som var efterlängtad :) Och titta, klockan är redan åtta typ. Tiden går fort när man sitter framför datorn hela dan ;) Men tittar på Glee nu på datorn. Jul avsnitt. Och jag verkligen älskar Glee  ! Jag menar vem gör nt ?! Världens bästa serie. Och så har jag en sida som jag har blivit tipsad om :  http://ch131.com/ ! Det är en as bra sida där man kan se nästan alla program/serier/filmer före det är på tv elr har kommit ut ! Tipsar ! Men ska titta lite till nu, puss !

_

-Bjuder
-Nej, Mange Bjuder

Fortsättning på ''BEFORE I DIE... (Y)'' !


BEFORE I DIE... (Y)


HOW DO I LOOK ?

Hahha ser helt sjuuuk ut :P
Har tagit på mig ansiksmask som man bara kan dra bort, as skönt ! :) Men man kan nt röra på facet så kan nt le. Det är därför jag ser f1 utråkad :P Men dagens göra har varit sängen men har tänkt hela dan vad jag vill göra och nu vet jag : JAG VILL BADA OCH BASTA m.m
Typ på eriksdals elr medis :D Men man kan ju nt gå själv så tänkte fråga syrran elr papi. Fast föresten nt pappa :/ Faan juste Elza är ju sjuk så det får väl bli en vän. Men kom på att Nelly nt skulle bli glad av sin julklapp så måste byta den men orkaaar nt idag .... Jag vill bara basta och bada. Men får se, puss !

Huvudvärk

Hej alla .. Sitter och äter och har jätte ont i huvet :S Trodde inte att det skulle vara så jobbigt men jag känner att jag fan måste sova. Som jag ska nu typ :P Men lite svårt eftersom alla skriker .. Men jag har varit med i en show nu och två kvar. Jobbigt men jag bloggar mer imorgon, puss och wish me luck !


20 dec, nu smäller det !

Hejjsan sötisar ! Är i hollister med syrran, hon ville köpa en likadan tröja som jag och hon var rädd att de skulle vara slut om hon nt gick nu. Men idag är det julshowen och jag är sjuuukt taggad ! :D Men kan tyvär inte blogga idag men berättar imorrn. Men f1 nervös att andra skolor ska se oss, tex tullgård där lilla Linton .. PINSAMT ! Men måste gå, wish me luck ! Puss !

Aloha bloggen !

Sitter och tittar på Simpson's och ska göra en design till Mira som önskat. Jag tror det blir hennes julklapp i år ;) Men visar er senare hur designen blir, puss ! 
PS. Jag gör gratis designer så bara säg till om du vill ha en !

Vad tycker ni ?

Hissar » Jag fick denna produkt i födelsedags present och använt den 5 ggr och mitt hår är betydligt mycket glansigare, ljusare/blondare och mer ! Rekomenderar men vad tycker ni ? Hiss elr diss ?

New in


Hej ! Har precis kommit hem nu ! Glad chey hära :D Har precis varit i TC och tittat julklappar och så var vi till hollister där jag köpte denna underbara tröja ! Den är as snygg och har velat ha den jätte länge. Tipsar gärna eftersom den är på rean just nu, 289 :-
3dje plagget från hollister.. måste köpa mer ! Hollister är min favo affär och varje kläd plagg tycker jag är snyggt, jag har aldrig sett ett fult kläd plagg på hollister :) Puss !

Hej hej någon anonym hära...

Haha


Bloggar från blogg.se appen

Hej alla !
Nu är jag i Filadelfia kyrkan och vi gör typ ingenting ? O.o Vi bara sitter i våra louger (stavning) och äter annars sitter vi bara här. Men det är väl chill ;) Bloggar mer sen, puss !


Rep, filla

Hej sötisar ! Har ätit frulle nu och ska duscha lite snabbt sen drar man till Gullmars. Vi i klassen ska möts där och sen åka tsm till Filadelfia kyrkan. Vi har ju rep hela dan typ :P Men det som är najs är att jag börjar klockan 10.15 !!!!! :D Dock blir dagen jobbig men man tänker ju helst på när man börjar och slutar. Sen slutar vi 14.00 tror jag och då ska jag gå och träffa upp Mary :) Men ska duscha nu så bloggar sen, kan nog nt uppdatera mycket alls från filla :S Puss ! 

TBX

Hej alla !  Har kommit hem nu och är jätte nöjd över mina presenter :) Men jag vet nt vad Hanna vill ha så det är sjuuukt svårt !! :/ Har hittat till Sara, Nelly, Mira & Mary men vet nt vad jag ska köpa till henne .. Några tips ? Fick mami's kort med mig så det blev betydligt enklare när man nt behövde tänka så mkt på pengarna ;) Men har nt köpt till alla som jag ska men har bara 5 kvar :D Nt så lite men k bry .. Men idag har jag och Mary varit i TC, Gallerian, Sergels torg & götgatsbacken. Vi hann pecis komma till Lush på götgatsbacken innan de stängde. Söndagar är typ sämsta dagen man kan shoppa på, allt stänger 6 ! Men vi har ju varit på andra affärer så det blev en hiss ändå (hiss till dagen) . Vi var oxå och tog en varsin Take away på Cafè Brasco. Nu tänkte jag iaf mysa i min säng och titta på Water for elephants om nån stund. Puss ! 

Julklappar

Aloha ! 
Nu ska vi gå upp och äta lite frukost och sen ska vi ut till götbacken, skanstull, och kanske gallerian elr nåt sånt. Och fatta ! Detär jul om 6 dagar ! :D :D Hoppas man får det man önskar. Det jag önskar mig mest är ju Victoria's secret trosor, ugg's och Hollister kläder :) Vad önskar ni er ? Puss och bloggar mer när jag kommer hem elr ett kort mobilinlägg 

God morning sleepy heads

Hej sötisar ! 
Har precis fixat klart Mary's design efter att ha vaknat. Den blev jätte fin förutom att det blev rosa där uppe istället för lila ?! Så HÄR ser det ut. Undrar om någon skulle tänkta sej att fixa det ;o Skulle vara as nice ! :) Men nu ligger vi och degar runt i sängen och sk nog fortsätta med det fast lite chips ska vi hämta oxå ;D Puss !

Sucker punch

Aloha everybody ! ^_^
Nu har jag och Mary kommit hem, hon ska alltså slagga hos mig :)
Vi har varit och köpt ''lördags mys'' och hyrt två filmer, Sucker punch och Water for elephants !
Sucker punch värkar jätte bra, se trailer HÄR ! Och Water for elerphants har jag velat se as länge ! Det är Robert Pattison med och är en kärleks historia. Ni måste se den, tryck HÄR för att komma till trailern. Men skriver om de var bra sen. Puss ! 

Behöver film tips !

Behöver lite film tips ! Snabbt oxå, puss !

cheesecake - mobilblogg

Hejjsan igen ! Är på Cafè Brasco nu och har varit här ganska länge. Jag har oxå ätit en cheesecake, druckit en Chaí latte och mummsat i mig en "choklad cola" ?! O.o Är väldigt mätt :) Men jag kom på en idé, vi ska hyra film ! :D Biggt smile ;) Antingen *water for elephants, brides maides, fast & furious 5, ice age 2012, you again, bad teacher, hangover part 2* Vad tkr ni ?

Next up - Cafè Brasco !

Hej sötisar !
Next up är Cafèet på min gata där de har den bästa Chaì latten och det är as goda bakelser :) Pappa är redan där så jag ska skyndamig, kanske bloggar därifrån. Puss !  
Det står så på take away muggen men den heter Cafè Brasco

Need a answer from U !

Själv tycker jag nt att de är så fina, det skulle mest vara sköna om man frågar mig. Jag tycker iad verkligen nt att de är snygga och att man ska ha de i skolan elr ute på stan. Det blir en diss av mig.

Alva hissar & dissar





Hissar » Jag hissar ''Chestnut Lotion'' för att man blir betydligt mcket brunare dock ingen konstig färg på den. Men en halv diss blir det oxå på den eftersom den kan bli fläckig om man nt äär noga, men rekomenderas.
Hissar » Jag hissar Ugg Australia för att de både är as bekväma och det är bra matrial till vintern (om man tar hand om de) . Det är nog rätt många som håller med det sista ''bra matrial till vintern'' men jag tkr dock att det är såna som nt skulle vara så bra på att ta hand om sina ugg's som nt håller med, såna som nt skulle orka titta vart man går *osv..* Jag ska iaf få ett par i julklapp, svarta elr mörk bruna. Och jag har många kompisar som har och deras som är äkta har hållit i över två år och mer. Så jag ser fram emot det ! Finns att köpa HÄR !
Dissar » Jag dissar Kappahl för att jag hatar deras kläder, jag hatar allt med Kappahl förutom deras underkläder. Allt är jätte kostigt tex den här
Den är verkligen as ful !

Info

Såg precis ett fel på designen så det är därför min blogg ser konstig ut just nu, jag fixar !

ny designat

Hejjsan !
Nu blev jag precis klar och är väl ganska nöjd. Bara att jag måste fixa att det är vit bakgrund, då blir allt jätte fint ! :) Kokmmentera vad ni tkr :love:
Och om ni nt ser det än, tryck F5
Puss !
Arkivbild

God morgon !

Har degat i sängen typ hela dan. Men nu äter jag min ''före frulle'' som jag kallar det ;) Jag äter alltid typ nåt gott som ''före frulle'' och sen riktig frulle.

mobilblogg (kort)

Hej sötisar ! Är på rep för julshowen men kan nt lägga upp bilder eftersom jag nt har ''blogg.se'' appen. Men berättar med text, vi har fått våra kläder nu och jag ser helt muppad ut ! :S Visar sen .. Men det är väl roligt .. Puss !

SO prov

Hej sötisar ! Har precis haft SO och vi fick tilbaka våra prov. Och jag fick faktiskt näst bäst :D Och det är ju bra för att vara Alva iaf ..

Idag är det special dag som vi har som vanligt i slutet. Vi har special schema resten av dan och nu har jag Petra. Vi ska även ha rep inför julshowen och ''inpackning''. Alltså så skulle man ha med sig tights/strumpbyxor, svarta dans skor & rött, grått, svart eller vitt linne. För det ska vi ha på julshowen. Det är ganska kul med annat schema men vi slutar halv tre som vi typ kommer sluta varje dag fram till's vi slutar :S Nästa special schema kommer säkert bli ''rep, rep, rep, rep ..'' ;) Men börjar nu, puss !


Min dag

Hej alla ! 
Dålig update idag men tänkte berätta om min dag iaf. Vi slutade halv tre och då duschade jag lite snabbt. SEn gick vi upp till mellis, åt *osv..* Sen var vi på skolan och körde skp till fem. Sen gick jag och Hanna till COOP och typ gick runt där och snacka hemligheter i en timme ~typ~ Sen gick vi hem till mej och nu är vi här ! :D Och nu myser vi här i min lilla soffa  Puss 

nånting

Bloggar från dansen puss

Dans 24/7 Julshow's rep (bildbrist)

Hola !
Rep för julshowen hela dan till halv tre :/ Men ganska kul fast man blir as trött .. Varje rast är typ 40 min så det är chill ;) Men för er som nt vet vad ''julshowen'' är :
jag går på en musik, sång, dans & teater skola i hammarby sjöstad. Och där har man en julshow varje år - kort sagt.
Sen efter skolan så vet jag nt vad jag ska göra .. :/ Ska nog vara med några sofia barn. Palle var ju längesen man var med .. ~Thinking~ Men det får bli så, puss !


Stop teaching me a lesson bitch

 Hej sötisar
Är i skolan nu, data salen som vanligt ;) Men har redan skrivit allt det här från mobilen men det värkar nt ha kommit upp så man blev lite piss .. Så får väl skriva igen ;
Har redan haft tre lektioner och har precis ätit lunch och nu sitter man och äter efterrätten (mitt godis som jag fick av pappsen när han kom från Luanda) . Men idag är längsta dagen på veckan :'( Vi har en lektion kvar, dans :) Men det är flera timmar :S Vi sluta halv tre Puss !


♥ sov gott ♥

Sista ''sov gott'' låt
http://www.youtube.com/watch?v=vn1z5mlzF-U
PÕSS

Dagens..

Ahaap :P Nu har mangemakers gjort en till låt. Den äger fan ;)

Följ mej på fb


Klicka på bilden för att kunna gilla och följa mej på fb :)

Svar på tal


Svar : Tack så mycket Beatricee ! :) Jag skulle jätte gärna göra det men, jag ger bara ut gratis header och design till de som har blogg.se. Jag tar betalt för andra som devote, webblogg, bloggplatsen *osv* Vill verkligen inte vara taskig .. :S Puss

SO ALVA STYLE -.-'


BILDBRIST (Min dag)

Hej sötisar, har kommit hem nu :) Har varit i TC & medis med Hanna ! Hon  shoppade lite julklappar men jag hade inga $$ :'( Hon köpte iaf julklappar till mig, Nelly och en tjej Fanny. Jag, Mira, Sara och Nelly och Hanna har bestämt att vi ska köpa julklappar till varandra dt är därför :P PUSS



Lucia idag

Hej hej ! :)
Är i skolan nu och har precis ätit lunch. Det var as gott ! :D Man fick ''tomte'' gröt och en saffrans bulle & en pepparkaka ;) Och vi hade lucia idag som var sådär då .. Pappa ville nt komma och mami kunde nt .. Men syrran kom så hon gjorde nog min dag. Tack käraste syster, älskar dej  Men jag var iaf tomte nisse ^_^ Men bilder togs inga :/ Men ska på lektion nu, puss !


Sleep tight ♥

Måste fixa mig och lägga mej as tidigt :S Jag ska vara i skolan 07.45 ! ;'/

Ännu mer ASG !! :D


ASG


@ home

Hejjsan babes :) 
Kom hem nu. Har varit i ringen och köpt julklappar med mami :D Stort smile dära ! Och så köpte vi tomtenisse dräkt. Det fanns bara små kvar så det fick väl bli små :P Men det ser ändå nt konstigt ut. Men är as hungrig nu, har nt ätit mat än. Bloggar mer sen, puss ! 

aka ..

.. bloggar mer när jag kommer hem .. :/

Bildbrist (mobilblogg)

Hej ! :) Är i skolan nu med Sara & Olivia. Men måste nog gå snart. Jag måste hinna köpa en dräkt till imorgon. Det är lucia och jag är tomte nisse ;) Jag ska vara en vanlig med en liten lykta :) Men jag måste oxå hinna göra en design till Nelly & Mira's nya blogg. Puss ! :love:

Sov gott ! ♥

Sov gott alla sötisar :* Ska fixa lite saker tills imorrn så bloggar imorrn ! Puss 

My little wishlist ♥


SORRY :S

Hej babes ! 
Dålig update. Men orkar tvär nt berätta allt som jag, Hanna & Mira gjorde idag men jag kan berätta lite kort ;)
Först gick vi upp åt frukost osv..  Sen gick åkte vi till sture-p men Hanna skulle till Bays (stavning) där hon dansar så vi fick gå dit ensamma. Först gick vi till Zara och sånt och Scorett där jag testade Ugg's så nu vet jag vilken/vilka färg/färger jag vill ha, svart elr brun. Och så såg jag ett par sjukt varma & sngga strumpor från märket Canada Snow som jag vill ha i julklapp.  Sen gick vi till Nathalie Schuterman där jag oxå testade Ugg's men oxå Marc Jacob's väskor. Sjuuukt dra men as sngga :P Sen gick vi till macken och åt lite. Hemmet kom sen där min pappa väntade på mig. Han har nämligen varit borta ganska länge och hade missat min födelsedag och sånt .. Så han hade lite presenter , typ en beatch väska och godis. Nu sitter man och dejtar datorn i mys outfit. Puss 

Hola ! I'm proud of you

Alohaa bitches !! ;)
Glada cheeyer här ! :D Har inte bloggat på länge som ni kanske märker men har en förklaring ;
jag orkade inte .. Bra förklaring ! :D Men jag och Hanna bestämmde oss för att sova hos Mira idag. Och det är jätte kul hittils ! :) Så nu ska vi äta lite glass. Vinetta typ som är sjuuukt god. Men nu vill Mira's pappa ha datorn lite så bloggar mer sen.



Så j*vla hot

I taket lyser stjärnorna

@ Hanna's place

Hola babes !
Nu är man hos Hanni Banni :D Stoooor smiley ;D Vi har precis börjat titta på I taket lyser stjärnorna som jag har sett några gånger :P Den går på ettan. Men den har precis börjat så nu får FAAN sätta på ettan ! NUU !
Det är världens bästa film för er som inte har sett den.
Jag och Hanni Banni har iaf haft det skööj här :) Men vi hade världens konstigaste start på dan (alltså dan = när vi hade kommit hit) alltså .. Orkar nt skriva allt men aja skriver mer sen. Puss !"


Arkivbild


Sancta Lucia

Hola babes !

Nu har jag på rast i 10 min.
Phuust .. Men börjar nu så :S Puss !


Fredag

YEAH ! Snö och världens chilldag kallar jag FREEEDAG ! :D :D :D Haha ! Exated är det jag kallar mej själv just nu ^_^ Men idag blir det nog sova hos nån elr blogga hela natten hemma .. Thinking .. Men man vill ju helst se Idol med en kompis. Och kanske lite killar ;) Men jag kom iaf as sent till skolan idag, en halv timme :S Men det var tur att vi nt började kvart i nio. För då skulla jag komma ännu senare. Men jag blev sjuuuuukt glad när jag vaknade fgör att det snöade :D Äntligen ! Men när det hade slutat snöa så blev jätte sliskigt så jag vill nog att det ska snöa längre. Aja ..
Be nice friday, then i'll be nice to u :)


Gästblogg - Amanda Lindh

tjoooooo Alva!!! Du är grym!
kizzkorv!
jag är i skolann jätte kul! :rolleyes:
men det som ar kul är att vi kör lucia och att vi typ har rast i två timmar kallas håltimme!!!!!!
pallar inte skriva med hej dåå!!!


Before you know it, your standing there all alone .

Hejjsan babes !

Nu är man i skolan och har precis ätit lunch. Det var hamburgare som man älskar men skolans smakar värre än skit -.- De skulle kunna ätas om de hade försökt att steka de .. :mad: Men idag är det bara lucia övning heeeela dan. Det är chill eftresom man nt behöver tänka/anstränga sej. Men ändå lite boring, haha mina konstiga feelings .. :P Men jag ska iaf vara tomtenisse med Emilia. Elr typ en tärna för jag tror jag nt har en dräkt till tomtenisse men jag tror att jag har till tärna. Men jag vill vara en tomtenisse :) Puss !


School is done now. Only one thing left : pussa Hanna ! ^_^

 Hej alla

Nu är school finshed och jag sitter data salen med Hanna :) Ska kanske hänka till henne. Då ska vi baka, bara vitvå. Elr så ska vi gå och träffa Linpan. Vi vet nt än .. Men nu håller jag iaf på och fixar bloggerfy men det går nt bra alls :/ Det står bara ''du angav fel kod'' typ :P Men några tips om hur man gör ? O.o Puss !




My home land, South Africa

Hej babes !

Har precis haft en ''lektion'' med tre pers från Syd Afrika. (Jag kommer där ifrån) Det var f1 kul, när de prata afrikaans (ett av de största språken i Syd Afrika) så förstog jag :D Alltså för att min pappa pratar engelska och afrikaans vardagligen med mej och syrran. Och anledningen för att de kom hit var för att Kulturama finns i Sverige och Syd Afrika i Lady Grey. Några varje år kommer och hälsar på här :) Men måste gå nu, puss !


- Gött är vad det är

Aa nu sitter man och dricker proviva ! :) Det är  världens godaste och är bra för magen smtidigt. Rekomenderas till 100 %
Puss ! 
Mina två favos är blåbär & granatäpple/hallon
Kommentera vilken/vilka som är din/dina ! :)

Home, fira, pizza & TV

Hola babes 
Nu är man home och har fixat Beccas design och ska fira min födelsedag med pizza presenter & TV ! :) Men mami är ute och köper pizzan så när hon kommer hem ska jag få öppna mina andra paket. Men nu tittar jag på How I met your mother så bye !


Same as the picture down there



AA det är det ! :D Och man är ju såååååååååå taggad ! ;) Men har bara fått 6 saker än eftersom jag började så tidigt på morgonen så ska få resten när jag kommer hem. Men det var iaf världens bästa väckning man fick, mamma och syrran väckte mej med frukost på sängen ! :D Så man kan kalla det för bästa födelsedagen ever  Inte för att jag inte brukar få det på mina andra födelsedagar men det var iaf bästa starten på dagen :) Men nu börjar dansen snart så bloggar mer senare, puss !


Dans

Hejjsan alla !
 
Nu har vi dans här i skolan :) Vi har haft det ända sen lunch och nu har vi rast men ska ha mer dans efter den. Aa mycket jag vet men det är för att vi ska ha en julshow ju den 21 dec. Så vi jobbar på för fullt ! ;) Den ska hållas i Filadefiakyrkan och tre shower kommer att hållas på samma dag och biljetter kan man köpa på ticnet om det är så det stavas :P Bloggar mer sen, puss !




Nelly gästbloggar

Hejhej alla alvas söta bloggläsare ! Mitt namn är Nelly, jag är tydligen gift med alva. Haha men alltså jag vill bara säga grattis till alva efter som att hon fyller år ! Älskarej, puss !

Mobbning ..

Hejjsan babes ! :love: Sitter på nån lektion nu .. Konstig lektion, istället för no, gympa och sv så ska vi ha tre lektioner om mobbning !? Guud ! Jag kommer somnaaaaaa .. Sitter här med Nelly och försöker att nt skratta åt alla :P Bloggar mer sen, puss ! :love:

Why woulden't I care ?

Hejjsan babes !
Nu är maten i magen, den var sjuukt god ! :) Satziki (stavning) och en liten kött biff typ. Aja, så j*vla taggad ! Jag fyller ju år imorgon ! :D Och jag kommer få en jädra många presenter ! ;) Haha nej men man är ju SO EXATED XD Aa ni vet ju hur det är när man är en dag från att fylla år  Men idag blire samma som igår. Alltså hem direkt efter skolan för min hund måste ha sällskap annars skäller den :P Bloggar sen, puss !


-Haha alla i min klass läser min blogg ?! :P


Alva's in the school ^_^

Hej alla !
Är i skolan nu, i data salen. BAAAAAAAAAAJS ! Orkar nt blogga .. Aja, ska försöka att orka. När jag slutar skolan så ska jag hem direkt för att Sally (min hund) och så ska jag & mami gå till hollister så jag kan visa vad jag vill ha på min födelsedag, på onsdag. Men bloggar mer sen. Puss !




Uppsala imorgon så godnatt alla

Godnatt babes ! 
Nu äre dags för mig att lägga mig. Ska till Uppsala tidigt (mitt land) för att jag fyller år den sjunde så vi ska åka världens bästa centrum ! :) Men kommer nt komma göra inlägg :( Elr kanske men utan bild :( Aja puss !

Kalender - 2 December

För att få större chans att vinna :

» Gör  ett inlägg om att du är med och länka till min blogg
» Gilla min min blogg på facebook
(De designerna som jagvisade där är nt vinter-tema. Men om man vinner tävlingen så får man såklart med ''Christmas spirit'' )


Hårfärg

Asso AAWW ! Jag vill färga håret ! :S  Jag vill nt ha j*vla ljust hår, när jag kom hem så hade Elza köpt nytt löshår som jag fick testa och jag var  f1 snygg i mörkbrunt och en liten röd nyans. Men ska ta lite bilder nu och fixa till brunt på Elza's iphone. Puss

♥ Hanni Banni ♥

Hejjsan babes ! 
Nu, äntligen, har jag tid att blogga. Phuust ! Men hoppade iaf över festen för den verkade lame. Istället så gick jag & Hanni Banni till hennes place :) Vi tittade på Avatar och sminkade oss ;) Vi tittade okså på Idol som alla ägde på ! Elr vad tkr du !? Jag tkr om Robin mest och blev förvånad av hans techno röst. Men nu är jag hemma och myser. Ska dricka lite glögg nu så puss ! 

I don't like school at all `-´

Hejjsan babes !

Nu har jag slutat och ska gitta hem, till Nelly alltså. Men festen kostar 40 kr och snacks & sånt kostar ju oxå >.< Så vet nt om jag ska hem och hämta elr nåt sånt !? Men sjuuukt kul på lektionen med Petra. Satt brevid Sara så vi busade lite ;) Haha, jag skrev Bajs typ flera tusen gånger medans hon skrev I love you sen en liten sketch till det :P Men ska gå nu så bloggar mer sen, puss !


- Min


- Sara's


Mentorstid :)

!Hej babes !

Nu har jag precis haft eng där vi tittade på film, nåt konstigt :P Ska ha mentorstid nu med Petra HA-A-T-A  Puss


♥ Bearnaise ♥

Hejjsan babes !

Nu är jag i skolan och har precis ätit världens godaste mat :) Det var klyft potato & kyckling med  ! Men jag åt så j*vla mycket bearnaise :/ Har sjuukt ont i magen :( Men nu sitter jag i data salen med alla gullungar här på Kulturama  Min lektion börjar 11.30 så kort inlägg säger jag bara . Men idag ska jag på nån konstig fest här på skolan, maskerad fast ingen kommer klä ut sej ?! O.o Men alla pengar som det känar från den festen kommer till våran klasskassa så jag ska nog gå. Så jag & Nelly gittar hem till henne efter skolan. I'm so exated ! :D (Stavning) Men nu börjar jag så puss !


- Jag har bad hair day so mobba nt :P


Godnatt Sverige

Godnatt babes !  Ska fixa mig nu och gå i säng. Vill vara så j*vla pigg imorgon men först kvällens låt ;
- Gammal men barA B-Ä-S-T



Kalender - 1 December

Jahap .. Nu är det 1 december och jag har tänkt att berätta en hemlighet ;
jag vill vara kär. Jag vill ha en kille som älskar mig och som liknar mig som faan fast en kille dårå .. Men forever alone är jag. Och det var hemligheten :P Puss 

Pepparkakor

Hej babes ! 
Nu har jag plockat udan allt, det var sjuuk jobbigt. Har bakat pepparkakor som var AWASOME ! ^_^ Bästa kvällen ever och det kändes verkligen som det var juöl ! :D Har sjuukt många bilder :P Typ 18, aa 18 exakt ! ;) Puss ! 
BILDER















Slutat

 Hej babes

Nu har jag slutat och sitter här i data salen ! :) Ska kanske gå och träffa Linton med Hanna & Nelly. Men ska vänta på Nelly först, hon har mentorstid på torsdagar och nt jag ! :D Puss


Förklaring :p



Hejjsan babes !

Sitter på lektion och är lite stolt sådär ;) Har precis kommit på en förklaring på varför jag nt kan läxan. För att jag var sjuk :D *host host*